• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gordan Petrić novi trener Čukaričkog!

Autor mondo.rs

Bivši fudbaler Partizana Gordan Petrić dobio prvi trenerski posao u Superligi!

 Gordan Petrić novi trener Čukaričkog! Izvor: MN PRESS
Gordan Petrić
Izvor: MN PRESS



Mnogi su ga "videli" na nekoj upravljačkoj funkciji u Partizanu, ali on je ipak odlučio da nastavi da se edukuje za trenera.

Gordan Petrić novi je trener superligaša sa Banovog brda, koji na početku ove sezone, a prošlo je već devet utakmica, stoji veoma loše. Čukarički je pretposlednji na tabeli Superlige (samo pet bodova) i Petrić će imati prilično zahtevan zadatak.

Čukarički je saopštio da je Petrić angažovan do kraja sezone, a sportski direktor kluba Vladimir Matijašević za Petrića kaže da je "ambiciozan trener" i da se "nada da će uspeti da izvuče ekipu iz krize".

"Uspešna i uzorna karijera fubalera, klupskog funkcionera i trenera bila su preporuka mladom stručnjaku da dođe na Banovo brdo, a uz njega deo stručnog štaba biće i Đorđe Vasić. Nenad Mirosavljević, dugogodišnji fudbaler koji je igračku karijeru završio na Banovom brdu i postao deo uprave, a sada je privremeni trener tima, ostaće, takođe, deo stručnog štaba, kao i trener golmana Milan Ševo", saopštio je Čukarički.

Petrić će preuzeti ekipu sa Banovog brda posle utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije koju 21. septembra Čukarički igra u Lebanu protiv Radana.

Gordan Petrić, bivši odbrambeni igrač Partizana, dobre rezultate u trenerskom radu pokazao je u Zemunu, Sinđeliću i Bežaniji. Na klupi Čukaričkog naslediće Milana Lešnjaka koji je nedavno podneo ostavku, ali je ostao u klubu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC