• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luković: Opet ću šutirati penal

Autor mondo.rs

Promašaj sa bele tačke, Zvezdin kapiten je anulirao lepim golom iz "slobodnjaka". Evo šta kaže o tome...

 Luković: Opet ću šutirati penal Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Kada je na terenu ove sezone, kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković zadužen je za izvođenje penala. Do sada je tri puta bio precizan u prvenstvu, ali je u sredu u Čelarevu, protiv ČSK Pivare u šesnaestini finala Kupa Srbije, golman domaćeg tima uspeo da odbrani njegov šut sa bele tačke.

To, međutim, nije poremetilo ekipu koja je na kraju slavila 3:0, a ni samog Lukovića, koji je u drugom poluvremenu postigao lep gol iz slobodnog udarca za vođstvo 2:0.

"Nije mi promašeni penal poljuljao samopouzdanje, šutiraću ponovo kada mi se za to ukaže prilika. Ne plašim se preuzimanja odgovornosti. Drago mi je što sam popravio utisak golom iz slobodnog udarca, ali mnogo mi je važnije što je ekipa pobedila, mnogo nam to znači posle derbija", izjavio je iskusni defanzivac posle utakmice.

lukovic
Izvor: YouTube


Osvrnuo se i na pogodak u 72. minutu.

"Vežbam slobodne udarce, ne nešto posebno, ali volim da ostanem posle treninga i šutiram. Drago mi je da je ovaj put urodilo plodom. Ne pretendujem na titulu najboljeg strelca ekipe, moj posao nije da dajem golove. Draže mi je kad sačuvamo svoju mrežu nego kad se upišem u listu strelaca. Kada odbrana odigra bez greške mnogo se više obradujem".

gol
Izvor: YouTube


Što se tiče ukupnog utiska, Luković kaže da nije bilo lako doći do pobede na terenu motivisanog drugoligaša.

"Nije nam bilo lako, ovo je tip utakmice gde više možeš da izgubiš nego da dobiješ. ČSK se pokazao kao dobra ekipa, uostalom, zauzimaju drugo mesto na tabeli i nemaju poraz od starta sezone. Iako je rezultatski bilo ubedljivo, na terenu nije bilo tako lako. Ipak je na kraju presudio naš kvalitet i zasluženo smo prošli".

Naredni ispit za crveno-bele biće mnogo teži. Na stadion Rajko Mitić u nedelju dolazi lider Superlige, Vojvodina.

"Vojvodina je odlična ekipa koja beleži dobre rezultate i imaju fantastičnog trenera. Lalatović je usadio svoj karakter ekipi, dosta dobro stoje na terenu, čvrsto, disciplinovani su tako da nam neće biti lako. Jako poštujem Vojvodinu, ali mi ćemo ići na pobedu i ne sumnjam u uspeh svoje ekipe", poručo je Zvezdin kapiten.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC