• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa izgubila bodove - i Mesija

Autor mondo.rs

Najbolji fudbaler sveta će zbog povrede desne prepone pauzirati do polovine oktobra.

Lionel Mesi (29) propustiće gostovanja Sportingu iz Hihona i Selti u okviru Primere, kao i okršaj drugog kola Lige šampiona sa Borusijom u Menhengladbahu, pošto je u derbiju španskog prvenstva u sredu uveče doživeo rupturu prepone desne noge.

Mesi zbog povrede zadobijene neposredno pre izjednačujućeg gola Atletiko Madrida (1:1) najverovatnije neće biti na raspolaganju ni reprezentaciji Argentine, koja se u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. sastaje sa Peruom i Paragvajom.

Ako oporavak bude tekao po planu, petostruki fudbaler godine u svetu vratiće se na teren 15. oktobra, kada Barselona dočekuje Deportivo.

"Kada je Mesi povređen, svi smo na gubitku. Fudbal je na gubitku. Prošle sezone nam se desilo nešto slično, ali tim je nastavio da igra na visokom nivou. Bez njega smo mnogo manje jaki, ali smo i dalje jaki", podsetio je trener Katalonaca Luis Enrike na Mesijevu povredu kolena - otprilike u ovo doba godine - i pauzu dugu osam nedelja, tokom koje je Barsa dobila osam od 10 utakmica.

Prvak Španije posle pet odigranih kola zauzima treće mesto na tabeli, sa tri boda manje od vodećeg Reala, koji je kod kuće protiv Viljareala (1:1) prekinuo seriju od 16 pobeda u Primeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC