• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biševac: Lacio je greška

Autor mondo.ba

Nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Biševac (33) smatra da je napravio veliku grešku što je u januaru prošle godine potpisao za Lacio, navodeći kako ga je iznenadila loša organizacija u rimskom klubu.

  Biševac, koji je tokom karijere igrao uglavnom za srpske i francuske klubove, zadržao se u Laciju samo pola godine, a onda odlučio da napusti Italiju i ode u Mec.

"Želio sam doživjeti nešto novo nakon deset godina u Francuskoj. Neću previše detaljisati, ali ću reći da mi se uopšte nije svidio mentalitet Lacija. Oni su zaista loše organizovan klub. Proveo sam pola godine živeći u hotelu. Oni imaju slike velikih igrača koji su igrali u Laciju, koje vise na zidovima u hodniku koji vodi prema svlačionici, ali nisu veliki klub. Kada neko kaže Lacio, imate drugačiju sliku u glavi. Bio sam jako iznenađen. Stigao sam u januaru, ali već u martu sam rekao sportskom direktoru da želim otići. U mojoj glavi znao sam da je gotovo. Igrao sam nekoliko utakmica, ali mi se nije svidjelo. Bila je greška što sam potpisao za Lacio", izjavio je Biševac francuskim medijima, a prenijela "Anadolija".

Srpski fudbaler je počeo karijeru u BASK-u, a u domovini je igrao još za Bežaniju, Železnik i Crvenu zvezdu. U Francuskoj je nastupao za Lans, Valensijen, Pari Sen Žermen i Olimpik Lion.


U dresu "orlova" odigrao je 19 utakmica.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC