• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVA LIGA RS: Borac očekuje pobjedu u Foči

Autor mondo.ba

Fudbaleri Borca u subotu od 15.30 časova, očekuje utakmica devetog kola Prve lige Republike Srpske protiv Sutjeske u Foči, a Banjalučane u ovom duelu interesuju jedino tri boda za ostanak na prvom mjestu na tabeli.

 PRVA LIGA RS: Borac očekuje pobjedu u Foči Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  Sutjeska je na pretposljednjem mjestu na tabeli sa šest bodova, odnosno samo dva boda više od posljednjeplasiranog Borca iz Šamca.

„Gostujemo ekipi koja je u posljednjih šest utakmica zabilježila šest poraza i toga smo svjesni. Borac je ušao u seriju bez poraza, sada već u seriju pobjeda i nastojaćemo da i u Foči stignemo do tri boda i smatram da imamo ekipu koja može da se suprotstavi Sutjesci. Imao sam priliku nekoliko puta da učestvujem u duelima Sutjeske i Borca i znam da su ti mečevi uvijek neizvjesni, utakmica uvijek bude dobra i tako nešto očekujem i u subotu“, rekao je trener crveno-plavih Vlado Jagodić u najavi meča.

Prema njegovim riječima, susret u Foči je izuzetno važan jer Borac uskoro očekuje derbi sa Drinom iz Zvornika, a potom i osmina finala Kupa Republike Srpske.

„Što se tiče igračkog kadra, na raspolaganju i dalje nije Aleksandar Kondić, koji se oporavio od povrede međutim iz predostrožnosti ga neću voditi u Foču jer je bolje da ovde odradi dva treninga i da provjerimo njegove mogućnosti u kup-utakmici. Najnoviji problem nam predstavlja povreda Armanda Mancea, tek sad smo saznali da osjeća bol u stopalu, trenutno je na slikanju kako bismo znali da li možemo da računamo na njega. Na raspolaganju od ranije nisu Darko Maletić i Boris Gavrić, Idemo da odigramo dobru utakmicu kako bi sadašnju dobru situaciju na tabeli učinili još boljom pred derbi sa Drinom“.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Kapiten Banjalučana Boris Raspudić takođe ističe da njega i saigrače ne očekuje lak posao, ali vjeruje da Borac može u Banjaluku da se vrati u pobjedničkom raspoloženju.

„Neće nam biti lako jer je Sutjeska nanizala nekoliko poraza i vjerovatno im je utakmica sa nama ’posljednji voz’ za hvatanje priključka za sredinom tabele. Međutim, mi se ne obaziremo na njih, imamo svoju računicu, prvi smo na tabeli i ne treba da nas zanimaju njihovi problemi. Jedini problem možemo da budemo mi sami sebi, odnosno naš pristup igri. Kvalitet imamo, to je sigurno, u svojim glavama treba da uradimo to što treba, a to je da, na kraju, osvojimo tri boda“, kategoričan je Raspudić.

Parovi devetog kola

Subota, 15.30

Borac Šama - Kozara

Drina Zvornik - Zvijezda 09

Podrinje - Slavija

Rudar Prijedor - Sloboda Mrkonjić Grad

Sutjeska - Borac Banjaluka

Tekstilac - Sloga

Tabela: Borac (BL) 17, Rudar 14, Drina 14, Tekstilac 14, Zvijezda 09 12, Slavija 11...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC