• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi ponovo hoće Italijana za selektora

Autor mondo.rs

Mandat Sema Olerdajsa trajao je svega jednu utakmicu, a reprezentaciju Engleske bi u narednom periodu trebalo da vodi Geret Sautgejt. Međutim, FA traga za dugoročnim rešenjem.


Nekadašnji reprezentativac i aktuelni selektor mlade reprezentacije Engleske Geret Sautgejt u narednom periodu bi trebalo da bude "privremeno rešenje" na klupi seniorske reprezentacije njegove zemlje nakon raskida ugovora sa Semom Alerdajsom zbog "korupcionaške afere".

FA neće žuriti sa imenovanjem stalnog selektora, valjda se i nadajući da bi Sautgejt mogao da napravi dobar posao u naredna tri meča kvalifikacija (Malta, Slovenija, Škotska), ali se ozbiljno razmišlja o čoveku koji bi nakon toga došao na klupu "gordog albiona" i pokušao da napravi dobar rezultat.

Nakon mladog Edija Haua, ali i "šuškanja" oko Arsena Vengera – najozbiljnije ime koje se dovodi u vezu sa Engleskom je Roberto Manćini!

Nekadašnji trener Intera i Mančester sitija bio je opcija za Englesku i pre angažovanja Sema Olerdajsa, a trenutno je bez angažmana uprkos ponudama nekoliko kineskih prvoligaša.

On bi bio drugi italijanski selektor na klupi Engleske nakon Fabija Kapela, a zanimljivo je da njegovih sunarodnika ima više od engleskih u Premijer ligi. Trenutno ih je četvorica (Gvidolin, Ranijeri, Konte i Macari), dok Englezi broje jednog manje (Hau, Dajh i Filan).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC