• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gogui tri plate umanjene, a možda i...

Autor mondo.rs

Defanzivac Partizana Sedrik Gogua, koji je zbog pijanstva bio u policiji na trežnjenju, biće kažnjen novčano, a o konačnom statusu odluku donosi sportski sektor.

 Gogui tri plate umanjene, a možda i... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Štoper Partizana Sedrik Gogua, koji je po dolasku u Partizan u januaru ove godine, najavljivan kao rešenje u odbrani na duži vremenski period, možda neće spojiti ni godinu dana u beogradskom klubu.

Njegovi učestali prestupi i problem sa alkoholom, koji je kulminirao proteklog vikenda kada ga je saobraćajna policija, u redovnoj kontroli, "uhvatila" sa priličnom dozom alkohola u krvi (nezvanično 1,2 promila), a potom i spavanje u policijskoj stanici kako bi se otreznio, prilično su iznervirali sve u klubu, koji za njega više nemaju opravdanja. A čini se ni previše strpljenja.

Gogua je odigrao samo prve tri utakmice u prvenstvu ove sezone, a od meča sa Vojvodinom nema ga ni u protokolu. U međuvremenu je "procurela" informacija da ga je klub disciplinski kaznio, ali tada nije saopšteno po kojem osnovu. Nezvanično se saznalo da je Gogua kasnio na treninge, a i da je uočen njegov problem sa alkoholom (priča se da je u takvom stanju dolazio na treninge!).

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura obavestio je danas novinare da je prva odluka u vezi sa Goguinim poslednjem prekršajem - odbijanje od plate!

"Biće mu oduzeto 30% od tri naredne plate, a o njegovom budućem statusu u timu i u klubu odlučiće sportski sektor", rekao je Vazura.

Pitali smo i sportski sektor, tačnije trenera Marka Nikolića koji je njegov stav i kakvi će dalji biti potezi:

"U ovom trenutku ne možemo da donesemo odluku, jer je (sportski direktor) Ivica Iliev par dana na odmoru i sačekaćemo da se vrati i uz konsultacije sa stručnim štabom, doneti odluku".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC