• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pred Sašom Ilićem možeš samo da staneš mirno"!

Autor mondo.rs

Saša Ilić bi u subotu, u prijateljskoj utakmici protiv solunskog PAOK-a, mogao da izjednači rekord Momčila Moce Vukotića. Everton Luiz kupio ulaznicu sa potpisom Saše Ilića.

 "Pred Sašom Ilićem možeš samo da staneš mirno"! Izvor: MN PRESS

Saša Ilić je odavno legenda FK Partizan, odavno je ljubimac navijača, odavno je omiljeni saigrač, odavno je znalac, majstor.

U subotu, 8. oktobra, kada Partizan bude igrao prijateljsku utakmicu protiv PAOK-a u Beogradu, navijači Partizana (i PAOK-a) pozdraviće Sašu Ilića, koji će izjednačiti klupski rekord za koji se smatralo da nikada neće biti ugrožen.

Reč je o broju utakmica u dresu Partizana. Momčilo Moca Vukotić ih je svojvremeno odigrao 791. A Saša Ilić, koji je igrao i u prošlom veku za Partizan, u subotu bi mogao da izjednači taj rekord!

To će se verovatno i dogoditi, jer u Partizanu sve pripremaju da taj spektakl dva kluba koji imaju iste boje i bratske odnose, uveličaju i i na neki način nagrade Sašu Ilića za vernost.

Naime, uz kupljenu ulaznicu, svaki navijač dobiće i specijalnu ulaznicu na kojoj će biti lik Saše Ilića. A svako ko idzvoji 800 dinara dobiće tu ulaznicu, sa likom Ilića, ali i sa njegovim potpisom (pogledati fotografiju).

Izvor: MONDO/V. Sukdolak





Jednu ulaznicu (zapad centar) kupio je i Ilićev saigrač, Brazilac Everton Luiz. Pogledajte fotografiju


O Saši Iliću danas je, po ko zna koji put pričao i trener Marko Nikolić.

"Ja sam o Saletu i njegovoj veličini toliko puta pričao da bi bilo pomalo degutantno da još nešto dodam. Čestitam Saletu, u svakom slučaju. To je velika, najveća stvar u istoriji ovog kluba i pred Saletom i tim podatkom možete samo da stanete mirno", kaže Nikolić o Iliću, koji će za 20-ak dana zabeležiti tačno 20 godina od dana kada je debitovao za Partizan (26. oktobar 1996. godine, kada je imao 19 godina).

Ilić će za nešto manje od tri meseca napuniti 39 godina. Nedavno je odigrao svoj 27. "večiti derbi" po čemu je apsolutni rekorder, a upravo od njega je počela akcija za pobednički gol. Njegova svežina, naravno, više nije onakva kakva je bila, ali i dalje je važan za tim.

Do kada, koli on još može?

"On daje učinak i dan-danas, ne kao pre 10 godina, to svi znamo, i on to zna, ali u bitnim trenucima i dalje može da odigra neku loptu koja je izvanredna. On toliko dobro oseća tu igru, ima ogromno iskustvo, znanje... Koristićemo ga kao i do sada, i početi da mu pružamo svu moguću logistiku, podršku i pomoć u njegovom budućem opredeljenju, bilo da to bude teren ili neka funkcija. On će u svima nama imati saradnike", dodao je trener crno-belih.

MONDO TV PRILOG

Saša Ilić MONDO
Izvor: MONDO TV


FOTOGRAFIJE

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC