• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP SRPSKE: Derbi u Gradišci

Autor mondo.ba

Derbi osmine finala Kupa Republike Srpske biće odigran u Gradišci, gdje Kozara dočekuje atuelne vlasnike pehara, Radnik iz Bijeljine. Rudar umjesto u Prijedoru gostuje Krupi. Borac u Lokanju.

 KUP SRPSKE: Derbi u Gradišci Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

  Trener gradiške ekipe Velimir Stojnić naglasio je u izjavi za "EuroBlic" da je Radnik favorit protiv njegovog mladog tima i da će biti "velika škola" za Kozaru.

"U takmičarskom smislu za nas je to veliki izazov, ali realno gledano Kozara nije na tom nivou fudbala. Ipak, to je kup takmičenje i iznaneđenja su uvijek moguća. U dobroj smo formi, nemamo problema sa povredama i daćemo sve od sebe da odigramo zanimljiv meč za publiku i provjerimo stvarne domete Kozare", rekao je Stojnić.

Iz bijeljinskog tabora su priznali da spremni dočekuju gostovanje u Gradišci.

"Radnik svaku utakmicu daje svoj maksimum za pobjedu. Tako će i ovaj put biti. Mi poštujemo protivnika i opet uz jedno maksimalno zalaganje nadam se pozitivnom rezultatu. U poslednje vrijeme sam više vremena na terenu dobijao u kup utakmica, tako da ako trener Milošević bude odlučio da igram biću spreman i koncentrisan da sve učinim za pozitivan rezultat", rekao je Nikola Čelebić, ovoljetošnje pojačanje Radnika iz Crne Gore.

Banjalučki Borac je gost Lokanja i ne bi trebao da ima mnogo problema za prolaz među osam najboljih timova najmasovnijeg takmičenja Srpske iako će na megdan trećeligašu doći veoma oslabljen.

Banjalučani će u Lokanju biti oslabljeni neigranjem ranije povrijeđenih Darka Maletića, Borisa Gavrića, Borisa Raspudića i Aleksandra Kondića, uz Asmira Avdukića, Armanda Mancea, Ivana Delića i Vladana Danilovića, koje je trener crveno-plavih Vlado Jagodić odlučio da poštedi.

"I bez njih smatram da smo favoriti uz svako uvažavanje rivala. Ipak, do cilja možemo doći samo uz maksimalan angažman", dodao je Jagodić.

Predsjednik Lokanja Radislav Janković smatra da je sam plasman u osminu finala istorijski rezultat za njegov tim.

"Ovo je najveći uspjeh od osnivanja kluba 1988. godine. Nemamo iluzija da se možemo suprotstaviti velikom protivniku, ali sportski se je nadati. Učinićemo sve da, ako takav bude rezultat, se dostojno oprostimo od daljeg učešća", rekao je Janković za "Glas Srpske".

Interesantno bi trebalo biti i u Krupi na Vrbasu, gdje premijerligašu iz predgrađa Banjaluke gostuje prijedorski Rudar. Prvobitno je meč Krupe i "rudara" trebalo da se igra u Prijedoru, ali je došlo do promjene domaćinstva.

PAROVI OSMINE FINALA KUPA RS (15.30 h)

Mladost Velika Obarska - Slavija
Vlasenica - Sutjeska
Kozara - Radnik
Krupa - Rudar Prijedor
Lokanj - Borac
Ljubić - Sloboda MG
Borac KD - Leotar
Slaven - Velež

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC