• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgovor Siniše Mihajlovića koji "šeruje" Evropa

Autor mondo.rs

Novinar je pokušao da ukaže na to kako Torino ima premladog kapitena. Mihajlović mu nije dozvolio ni da dovrši pitanje, odnosno konstataciju...

Predvođen novim trenerom, Sinišom Mihajlovićem, i mladim timom koji, odlukom srpskog trenera, kao kapiten predvodi 22-godišnji Marko Benasi, Torino je klimavo počeo sezonu, ali se onda digao.

U dva vezana meča kod kuće, "bikovi" su srušili Romu (3:1) i Fiorentinu (2:1), popeli se na osmo mesto na tabeli i mirni dočekali FIFA pauzu.

Pred dvonedeljni rastanak, Mihajlović je sumirajući utakmicu sa Violom, u kojoj je Torino poveo 2:0, pa primio gol u finišu susreta, ali sačuvao tri boda, bio suočen sa pokušajem pitanja, odnosno više konstatacijom jednog novinara zbog čega je odlučio da ga prekine i odmah mu objasni zbog čega je u krivu.

Razgovor je tekao ovako...

"Želim da vam postavim pitanje o Benasiju. Videli smo da je rešio utakmicu drugim golom, pretpostavljam da nije lako za nekoga ko ima 22 godine da bude kapiten. Rekao bih da mu ide sasvim dobro s obzirom na odgovornost koju nosi...", pričao je novinar jednog italijanskog lista, kada ga je Mihajlović prekinuo.

"Nije lako kada moraš da ustaneš u 4 sata ujutru, svakog dana i da onda ideš na posao u 6, radiš ceo dan i da opet nemaš dovoljno para da platiš račune na kraju meseca. TO nije lako", rekao je Mihajlović i nastavio:

"Trebalo bi da bude zadovoljstvo za Benasija i da bude srećan što je sa 22 godine kapiten Torina, pa je još postigao gol. On ima veliku sreću, kao i svi mi, što ima priliku da se bavi fudbalom", odgovorio je bivši seletkor reprezentacije Srbije i postao hit na društvenim mrežama, jer se njegov odgovor svideo brojnim ljubiteljima fudbala širom Evrope.

Nastupilo je nekoliko sekundi "mukle" tišine.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC