• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Austrijanci očekuju da Srbija igra ofanzivno

Autor mondo.rs

Austrijanci "osetili" teren na stadionu "Rajko Mitić" i poručili da se nadaju pobedi u sutrašnjem meču sa srpskom reprezentacijom.

 Selektor Austrije pred Srbija Austrija Izvor: MN PRESS

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin u najavi utakmice prepustio je ulogu favorta gostima, reprezentaciji Austrije, koja je daleko bolje plasirana od "orlova" na FIFA listi, ali Austrijanci poručuju da naš tim ima odlične individualce.

Selektor fudbalera Austrije Marsel Koler pohvalno je danas govorio o reprezentaciji Srbije i izrazio nadu da će njegova ekipa pobediti u predstojećoj utakmici u Beogradu.

"Srbija ima veoma dobar tim, a naročito dobre inidivdualce koji pružaju dobre partije širom Evrope. Dobri su tehničari, daju golove i veoma se radujem predstojećoj utakmici. Nadam se pobedi", rekao je Koler na konferenciji za novinare u Beogradu.

Austrijanci u Beograd dolaze nakon remija u Beču sa Velsom i želeli bi da u jednoj od važnijih utakmica u kvalifikacijama upišu tri boda, ali tome se nada i Srbija. Iz tog razloga Koler očekuje da naša reprezentacija napadne od prvog minuta na "Rajku Mitiću".

"Oni su poslednju utakmicu pobedili i stekao sam utisak da će igrati ofanzivno. Ipak, mislim da će sitnice da odluče i nadam se da ćemo pobediti", kazao je Koler.

ULOGA NAVIJAČA

Kapiten Austrije Julian Baumgartlinger rekao je da je prednost Srbije to što će igrati pred svojim navijačima: "Srbija će imati veliku prednost jer će igrati kod kuće, pred svojim navijačima. Lakše je pobediti kada igrate pred 40-50 hiljada svojih navijača".

Austrija u timu ima trojicu igrača koji poreklo vode iz Srbije, Aleksandra Dragovića, Marka Arnautovića i Zlatka Junuzovića, a Koler je rekao da su oni veoma važni za ekipu.

"To su trojica naših igrača, koji igraju standardno. Već pet godina vodim ovu reprezentaciju i oni kod mene redovno igraju i veoma su važni za tim. Jako su uspešni u svom poslu i dobro su se pokazali u prethodnom periodu. Nadam se da će tako biti i sutra", rekao je Koler.

Arnautović je pre utakmice sa Velsom imao problema sa povredom, ali je u tom susretu dao dva gola i bio najzaslužniji što je njegova ekipa osvojila bod. Koler je naveo da je fudbaler Stouka potpuno spreman, da je sa njim sve u redu i da će igrati protiv Srbije.

Utakmica se igra u nedelju od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC