• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte našao formulu: Čelsi "tukao" Lester

Autor mondo.rs

Fudbaleri Antonija Kontea odigrali odličan meč protiv aktuelnog šampiona Lestera koji mnogo "štuca" na početku nove sezone. Nova asistencija Matića.

U duelu dva najskorija šampiona Premijer lige - bolje se snašao Čelsi. Mnogo bolje.

Fudbaleri Antonija Kontea, koji je prema kladionicama bio blizu smene ove nedelje, odigrali su najbolju utakmicu pod italijanskim menadžerom i pokazali da im dobro leži sistem 3-4-3, koji forsira i selektor naše reprezentacije Slavoljub Muslin, i da su bolji dani pred njima.

Oni su na svom "Stamford bridžu" prvo napadali i koristili dobru igru kroz sredinu terena, ali i bokova odakle su "vrebali" Viktor Mozes i Markos Alonso, dok su u nastavku čekali kontre.

Aktuelni šampion Lester još jednom je prezentovao slabu igru i zabeležio već četvrti poraz.

ČELSI - LESTER 3:0 (2:0)

Na drugoj strani - "plavci" su se oporavili od dva vezana poraza od Arsenala i Liverpula, pa su sa promenom formacije ne samo savladali Hal i Lester, nego su i mečeve završili bez primljenog gola.

Dijego Kosta je u 7. minutu postigao svoj sedmi gol u ovoj sezoni kada je Nemanja Matić petom sa prve stative odigrao na drugu, a Španac je "zakucao" loptu u mrežu Kaspera Šmajhela. I kod drugog gola je Nemanja Matić bio inicijator, ali je Pedro uposlio Edena Azara koji je danskog golmana zaobišao i postigao pogodak.

Bilo je još šansi, a dve preko Davida Luiza koji je "ubijao" iz slobodnjaka. Pogodio je i prečku...

BANE...

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović propustio je utakmicu zbog povrede, a na klupi nije bilo ni Fabregasa ni Oskara. Vilijan je preskočio meč zbog smrti majke.

Klaudio Ranijeri nije napravio nijednu promenu na startu drugog poluvremena, ali je očigledno dao dobre instrukcije svojim igračima koji su zaigrali ofanzivnije i agresivnije i odmah stvorili nekoliko šansi pred golom, do tada, besposlenog Tiboa Kurtoe...

Najbolja šansu imali su kada je David Luiz pogodio svoju stativu nakon lopte Olbrajtona, dok je Čelsi na drugoj strani čekao kontre i nadao se da "bedem" neće popustiti.

I nije!

Čelsi je dugo tražio taj pogodak iz kontre koji bi konačno "ubio" nalete Lestera, a on je konačno usledio u 80. minutu kada je viđena nova asistencija petom. Natanijel Čaloba je majstorski odigrao za Viktora Mozesa, a ovaj je sjajnu partiju zaključio golom.


Može se reći da je on Konteov "pronalazak" sezone.




Premijer liga 8. kolo:


Čelsi – Lester 3:0 (2:0)
/Kosta 7, Azar 33, Mozes 80/

Arsenal – Svonsi (16h)
Bornmut – Svonsi
Mančester siti – Everton
Stouk – Sanderlend
VBA – Totenhem
Kristal Palas – Vest Hem (18.30h)

u nedelju:

Midlsbro – Votford (14.30h)
Sautempton – Barnli (17.00h)

u ponedeljak:

Liverpul – Mančester junajted (21.00h)

TABELA: Mančester siti 18, Totenhem 17, Arsenal 16, Liverpul 16, Čelsi (+1) 16, Everton 14, Mančester junajted 13, Kristal Palas 11, VBA 9, Sautempton 9, Votford 8, Lester (+1) 8, Bornmut 8, Barnli 7, Hal siti 7, Midlsbro 6, Svonsi 4, Vest Hem 4, Stouk 3, Sanderlend 2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC