• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čitulja Partizana za ubijenog "navijača"!? (FOTO)

Autor mondo.rs

Neverovatno, ali istinito!

 Čitulja Partizana za ubijenog "navijača"!? (FOTO) Izvor: MN PRESS

Nakon što su fudbaleri Partizana, na opštu osudu javnosti, bili "primorani" da izađu na prvenstvenu utakmicu protiv Voždovca sa majicama sa likom ubijenog Aleksandra Stankovića, koji je slovio za "vođu navijača Partizana", još jedan krajnje diskutabilan potez uprave crno-belih.

Naime, u današnjem izdanju "Večernjih novosti" objavljena je velika čitulja koju su Jugoslovensko sportsko društvo Partizan i Fudbalski klub Partizan posvetili Stankoviću!

Izvor: MONDO


Inače, predstavnici privremene uprave Partizana (a privremena je od 26. maja), u subotu uveče se uopšte nisu javljali na telefon da bi objasnili otkud majice sa likom Stankovića na grudima igrača Partizana. Samo su se igrači oglasili rekavši da su im "majice donete, da se oni tu ništa ne pitaju"...

Ovakav potez je naišao na široku osudu sportske javnosti. Mnogi navijači Partizana, ali i drugih klubova iskazali su nezadovoljstvo (u komentarima na sajtovima, društvenim mrežama) što je tako nešto uopšte dopušteno i što se uprava "sakrila" iza igrača.

Novinari beogradskih medija su još za vreme utakmice zatražili zvaničan komentar Partizana i rečeno im je da klub "nema komentar".

Na pozive nisu odgovarali sportski direktor Ivica Iliev i generalni menadžer Miloš Vazura, koga je Stanković u aprilu ove godine, sa još dvojicom navijača, verbalno napao ispred stadiona Partizana, dok su radnici obezbeđenja prebijeni.

Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi, ubijen je u četvrtak, 13. oktobra uveče u Beogradu. Mediji za njega navode da je bio pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od pet godina i 10 meseci zbog trgovine drogom i posedovanja oružja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC