• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić - ni slovo o slučaju "majice"

Autor mondo.rs

Trener Partizana kaže da je meč protiv Nišlija najvažniji i najteži za njegov tim do kraja jesenjeg dela prvenstva.

 Nikolić - ni slovo o slučaju "majice" Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Derbi 13. kola Superlige igra se u Humskoj.

Partizan dočekuje Radnički iz Niša, ekipu koja ima dva boda manje od "parnog valjka" i jedno mesto slabije je plasirana u odnosu na crno-bele. Šef stručnog štaba Beograđana, Marko Nikolić, okarakterisao je duel sa Nišlijama kao najvažniji za njegov tim do kraja jesenjeg dela sezone.

"Ovo nije revijalna utakmica, u pitanju je derbi kola. Definišem je kao najvažniju i najtežu sve do kraja jesenjeg dela prvenstva. Nemam nikakvu dilemu, a to automatski znači mobilizaciju igrača Partizana na gornju granicu svojih mogućnosti", odgovorio je Nikolić.

Trener Partizana hvalio je Radnički i trenera Milana Rastavca.

"Radnički ima jako specifičan način igre. Kada se gledaju njihove utakmice i radi analiza postoji nekoliko jasnih stvari za koje se vidi da su delo trenera. Naravno, neću da otkrivam koje su to stvari. Nadam se da smo ih kvalitetno analizirali i da ćemo uspeti da ih anuliramo. Dolazi nam ekipa iz vrha tabele. Imaju odličnog šefa stručnog štaba i sve pohvale za kontinuitet ljudima iz Radničkog. Trenera vrlo dobro poznajem, jedan vrlo zanimljiv kolega koji jako dobar posao radi. Česititam mu na tome. Siguran sam da će priprema naše utakmice biti jako dobro odrađena", pohvalno je govorio Nikolić o Radničkom i Rastavcu.

Partizan je spreman za novi izazov. Crno-beli su vezali šest pobeda u Superligi i jako dobro igraju.

Prethodnih dana najviše se pričalo o majicama koje su fudbaleri nosili uoči meča protiv Voždovca, a koje su bile posvećene ubijenom Aleksandru Stankoviću, koji je slovio za "vođu navijača".

O tome nije bilo reči na konferenciji za novinare, osim u jednoj rečenici:

"Imali smo malih zdravstvenih problema. Veoma sam zadovoljan kako se igrači ponašaju s obzirom na to šta se ovih dana provlači kroz medije. Uspevamo da ostanemo fokusirani na teren i to je najbitnije. Mi smo sportisti i moramo da budemo posvećeni maksimalno radu. Dali smo recept kako bi trebalo i njega ne smemo da napustimo. Znamo kako se pobeđuje", rekao je trener Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC