• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO na Milan - Juve: Mamma mia, pobedili smo!

Autor mondo.rs

Milan savladao Juventus prvi put posle 4 godine i sedam vezanih poraza! Reporter MONDA Marko Mugoša je bio na San Siru i prenosi vam utiske.

 MONDO na Milan - Juve Izvor: MONDO/Marko Mugoša
Izvor: MONDO/Marko Mugoša

Dogodilo se i to!

Nekada strašni Milan koji je gazio sve pred sobom, poslednjih godina pokušava da dođe sebi, "traži se" i na momente, trenutke bljesne i podseti na onaj Milan sa Maldinijem, Barezijem, Kostakurtom, Dejom Savićevićem...

Celi dan bio sam u centru Milana i nisam mogao da se načudim prizorima - milanisti pomešani sa "juventinima", niko nikog ne dira, tek po koji poklič: "Juve merda, Juve merda" i onda paf! Lik u dresu Intera nasred pjace Duomo (pogledajte fotogaleriju sa utakmice)!

Prijatelju, pomislih, pa pogrešio si i temu i kalendar! :)


Milanisti optimistični, jer konačno imaju tim u koji veruju. Sve golobradi mladići, ali im veruju. I obožavaju ih i podržavaju. Posebno Manuela Lokatelija (čovek odluke) i Đanluiđija Donarumu!

Teško je to opisati, ali osećalo se u gradu, u vazduhu, neka pozitivna tenzija, optimizam da bi Milan baš danas mogao, baš bi mogao da... pobiedi Juventus!

Bio sam opčinjen time koliko milanisti, koji su svedočili mnogim uspesima ovog giganta, mnogim titulama prvaka Italije i Evrope, sada svim srcem stoje uz ovaj tim prepun tinejdžera! I koliko su svi uz Vinćenca Montelu, valjda je to prvi trener u poslednjih nekoliko godina koji ima takvu podršku navijača.

Recimo, Lokateli je u prvom poluvremenu baš grešio, ali su ga navijači podržavali, aplaudirali mu, bodrili ga i on im je vratio, vratio im je golom!

"Juve merda, Juve merda", tresle su se tribine San Sira, a ja okružen grupicom "juventina". Sede i ćute. Zanimljivo, imao sam karte u blizini čuvene Curva Sud, a tu su bili i ovi navijači Juventusa.

A Donaruma... taj momak od 17 ljeta, brani kao Bufon! Taj isti Bufon, legenda, prišao je posle utakmice i posebno čestitao mlađanom golmanu Milana.

Kako dečko, brani, svaka mu čast! Igrala se sudijska nadoknada, Juve imao strašnu šansu, udarac u rašlje, prema "paučini" i odjednom ON - Donaruma brani! Svi igrači Milana su mu poleteli u zagrljaj!

Na tribinama ludnica, svi skaču od sreće, plaču, valjda i Silvio Berluskoni, koji je stigao helikopterom (a kako drugačije!?). Ne znam je li vodio i onu njegovu "Rubi" :))

Da vam ne pričam više pogledajte fotografije i snimke

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC