• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kozara najveći izazov za Borac"

Autor mondo.ba

Trener banjalučkog Borca Vule Trivunović zadovoljan je osvojenim bodom protiv Slavije u Istočnom Sarajevu (0:0) naglasivši da će naredni meč protiv Kozare u Gradišci biti još teži za crveno-plave.

 Vule Triuvunović o Slaviji i gostovanju Borca u Gradišci Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  Banjalučani su remizirali protiv "sokolova" i zadržali se na liderskoj poziciji na tabeli Prve lige Republike Srpske sa prednošću od tri boda.

POVEZANE VIJESTI

Strateg crveno-plavih u izjavi za "Sportski žurnal" je naglasio da je zadovoljan ishodom utakmice sa Slavijom i jednim osvojenim bodom, uz opasku da u narednom kolu u Gradišći, Borac mora da zabilježi pobjedu.

"Biće teško, možda je Kozara za nas i najveći izazov. Poslije remija u Istočnom Sarajevu, moramo da pobijedimo u Gradišci. Čekaju nas velika iskušenja i treba dobro da se spremimo. Do kraja jesenjeg dijela ostala su još četiri kola u kojima ćemo nastojati da osvojimo što više bodova kako bi stvorili dobru zalihu za proljećni plej-of", izjavio je Trivunović.

Na nesreću navijača Banjalučana, Trivunović u narednih 20-ak dana neće moći da računa na iskusnog vezistu Aleksandra Malbašića, koji se povrijedio na treningu.

"Malbašić je povrijedio nožni prst, prema procjenama, pauziraće tri nedjelje".

"Clean Sheet" Avduka

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Ipak, ono što posebno raduje i stručni štab i armiju pristalica banjalučke ekipe je podatak da golman Asmir Avdukić nije kapitulirao već 419 minuta odnosno od 24. septembra i duela sa imenjakom iz Šamca (2:1).

Od tada, Borac je u Foči odigrao 0:0 sa Sutjeskom, savladao Drinu (1:0), pa u Bijeljini ekipu Zvijezde 09 (0:3) i sad odigrao "egal" u Istočnom Sarajevu (0:0).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC