• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golgeter Krupe počeo da trenira

Autor mondo.ba

Prvi strijelac Krupe i doskorašnji najefikasniji golgeter Premijer lige Bosne i Hercegovine Elvir Koljić počeo je da trenira poslije jednomjesečnog odustva zbog povrede.

 Elvir Koljić iz FK Krupa počeo da trenira poslije dužeg odsustva od povrede Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

  Mladi napadač drugoplasiranog tima šampionata zaradio je povredu na utakmici protiv Čelika (1:2) u 10. kolu i od tada je bio van stroja i nije mogao da pomogne izabranicima Slobodana Starčevića u susretima sa Vitezom, Mladosti i Metelegeom.

Na sreću navijača ekipe iz predgrađa Banjaluke, dostojno ga je odmijenio Saša Kajkut i Krupa je nastavila sa serijom pobjeda.

Ipak, Koljić je izgubio lidersku poziciju na listi strijelaca pošto je proteklog vikenda fudbaler Slobode Sulejman Krpić postigao osmi pogodak i za jedan gol prestigao igrača Krupe.

„Počeo sam da treniram, mnogo se bolje osjećami vjerujem da ću moći da pomognem saigračima u finišu polusezone. Ova pauza me malo poremetila, ali moram da iziđem još čvršći i stabilniji iz svega ovoga. Teško je sve posmatrati sa tribina. Nadam se da će me zdravlje poslužiti da zaigram, ako ne u Bijeljini protiv Radnika u narednom kolu, onda protiv Sarajeva“, rekao je Koljić, a prenio „Sportski žurnal“.

Prema njegovim riječima, nije mi previše važno da bude najbolji golgeter Premijer lige BiH.

„Važnije mi je da doprinesem ekipi u utakmicama koje odlučuju o plasmanu u Ligu za šampiona čime bi definitivno ostvarili takmičarske ambicije. A to je opstanak u debitanstskoj sezoni“, dodao je prvi strijelac Krupe.

Koljić je optimista kad je riječ o gostovanju Radniku u Bijeljini iako je jesenas semberski tim osvojio bod u Krupi na Vrbasu (2:2).

„Oba kluba su izgubila po dva boda. Mi u Bijeljinu idemo da se nadigravamo i pokušam da osvojimo cijeli plijen. Možda nam na ruku ide i zgusnut raspored Semberaca“, podvukao je mladi napadač Krupljana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC