• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizansko kolo" ne staje - evo Bjekovića

Autor mondo.rs

"Zečević je uništio Partizan! Pored svih dešavanja, najveća je tragedija što je Vladimir Vuletić postao potpredsednik Partizana", odgovara Nenad Bjeković na prozivke člana nove uprave crno-belih.

 "Partizansko kolo" ne staje - evo Bjekovića Izvor: MN PRESS

Do juče prijatelji, saradnici. Danas dve oštro sukobljene strane, koje se gledaju u sudu!

Ivan Ćurković i Žarko Zečević sa jedne strane, Nenad Bjeković i mnogi bivši igrači Partizana sa druge strane. U međuvremenu, umešali su su se, odnosno ušli u obe kolone i neki "novi igrači", koji ničim nisu zadužili klub, niko nema pojma ko su, nikakvu istoriju Partizana nisu pisali, niti su pomogli da klub bude veliki.

Štaviše! Upravo su ti "novi igrači" (a mislimo na one koji pikiraju fotelje, ne one na terenu), doprineli da se Partizanovo ime toliko zaprlja da čak i sud mora da rešava probleme u Humskoj!

Od decembra prošle godine, od ispadanja od Augzburga traje kriza u Partizanu, kriza koja je uzdrmala klub iz temelja. Oštre podele unutar kluba, mada novi predsednik Milorad Vučelić kaže da "u klubu nikad nije bilo haosa, već oko kluba", dovele su do toga da se dojučerašnji prijatelji i saborci, legende kluba gledaju popreko.

Na Skupštini održanoj pre nekoliko dana pobedili su Zečević i Ćurković. Ali, Nenad Bjeković ne misli tako.

On misli da će sud u Beogradu, pred kojim se vodi postupak protiv pojedinih članova rukovodoeće garrniture za raznorazne, kako smatra, malverzacije u vezi sa izborom delegata, a samim tim i održavanjem "nelegalne skupštine".

Najviše je kivan na one sa kojima je godinama vodio Partizan - Zečevića i Ćurkovića.

"Žarko Zečević je uništio Partizan, rasterao je sve legende kluba, a ne bi me začudilo da i mene izbaci iz Skupštine", grmi Bjeković u izjavi za "Infomer".

Bivši direktor crno-belih kaže da je Zečević na sraman način doveo Milorada Vučelića na mesto predsednika kluba, jer je na kraju za njega glasalo samo 11 legalno izabranih skupštinskih delegata.

Bjeković, nekadašnji igrač, trener i direktor crno-belih, ne štedi gorke reči na račun svog prijatelja. Bivšeg prijatelja.

"Sa Zečevićem se ne čujem već dugo. On je oterao iz kluba sve koje je mogao. Počev od legendi Partizana, do onih koji su bili članovi Skupštine, a protivili su se njegovim predlozima. One koje nije mogao da otera primorao je pritiscima druge vrste da podnesu ostavke. Ne bi me začudilo da posle svega i mene isključe iz Skupštine, kao i sve ljude koji su ih bojkotovali i u ponedeljak nisu došli na sednicu Skupštine. Za lažnog predsednika je na kraju glasalo 11 legalnih delegata!".

Nekada su bili "nokat i meso"
Izvor: MN PRESS

Razočaran je ponašanjem još jednog svog prijatelja. Bivšeg prijatelja.

"Ne znam kako je gospodin Ivan Ćurković mogao da prihvati da postane počasni predsednik s 11 glasova. Neka mu je na čast".

Pažnju medija i javnosti privukla je i izjava novog potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji je dan ranije optužio Bjekovića da je pre 40 godina navijao za Crvenu zvezdu.

Evo i odgovora Bjekovića:

"Pored svih dešavanja, najveća je tragedija što je Vuletić postao potpredsednik Partizana. Da li on misli da je stvarao Partizan? Sve sam očekivao, ali da on bude potpredsednik, to nisam mogao ni da zamislim. Druga velika tragedija je da je Partizan protiv Radničkog prošle nedelje izašao na teren bez ijednog igrača u prvoj postavi koji je ponikao u Partizanu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC