• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Desetkovan, ali agresivan Partizan"

Autor mondo.rs

Trener crno-belih Marko Nikolić ističe da je meč protiv Radnika važan jer može biti prekretnica u šampionatu, iako priznaje da ima velike nedoumice oko sastava tima zbog brojnih povreda

 "Desetkovan, ali agresivan Partizan" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Partizan je u poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima ostvario osam pobeda, uz jedan remi, ali je glavni fokus medija u klubu poslednjih nedelja bio na izboru nove uprave, koja je konačno izabrana u ponedeljak.

Uprkos tome trener Partizana Marko Nikolić izjavio je da je njegov tim isključivo i samo posvećen meču 14. kola Superlige, u kojem gostuje Radniku u Surdulici.

"Činjenica je da se nalazimo u dobroj rezultatskoj seriji i činjenica je da je taj rezultat ostao u drugom planu zbog ostalih događanja oko kluba, ali sada su sve misli usmerene na gostovanje u Surdulici, jer ta utakmica na neki način može biti prekretnica za nas i za nastavak šampionata", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Partizan je treći na tabeli Superlige sa 26 bodova, dok je Radnik na 10. poziciji sa 15 osvojenih bodova. Strateg crno-belih ističe da njegov tim mora da bude oprezan, jer je protivnik neugodan.

"Radnik je u poslednja dva kola zabeležio dve pobede i to je ekipa koja je znala da bude neprijatan protivnik Partizanu, pogotovo u Surdulici. Očekujem da vidim maksimalno angažovan, agresivan, motivisan i borben Partizan, do krajnjih granica svojih mogućnosti. Partizan koji zna šta hoće na terenu, a iznad svega disciplinovan Partizan koji je tim, a ne grupa pojedinaca", rekao je Nikolić.

Trener je istakao da ekipa ima velikih problema sa povredama.

"Ulazimo u novembar, a živimo, radimo i igramo fudbal u Srbiji u uslovima koji su takvi kakvi jesu i tu pre svega mislim na stanje terena. Imamo četiri distorzije zgloba u prethodnih sedam do 10 dana. To su povrede koje su nastale bez kontakta. Pred današnji trening imamo tri ili četiri znaka pitanja kada je reč o timu koji će početi meč u Surdulici".

Među povređenima su Everton i Miroslav Vulićević.

"Oporaviće se svi ti igrači, a do tada možda će neki koji do sada nisu igrali dobiti veću šansu i oni imaju puno poverenje i mene i svih u klubu", rekao je Nikolić.

Meč između Radnika i Partizana u Surdulici igra se u subotu od 17 časova, uz direktan prenos na Areni sport 1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC