• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi veruju da ih Vijeira neće "izdati"

Autor mondo.rs

Portugalac Ugo Vijeira će u junu postati slobodan igrač, ako ne produži ugovor sa Zvezdom. Da li će?

 Ugo Vijeira ugovor da li odlazi kao slobodan igrač Izvor: MN PRESS

Mnogi su očekivali da neprolazak Zvezde u jedno od dva evropska takmičenja znači i prodaju najboljih fudbalera, ali Ugo Vijeira je i nakon toga nastavio da nosi crveno-beli dres.

Međutim, Portugalac je po dolasku u Ljutice Bogdana 2015. godine potpisao dvogodišnji ugovor i to znači da će od narednog juta postati slobodan igrač. Još letos je najavljeno da će njemu biti ponuđen novi ugovor, ali za sada od toga nema ništa.

Zvezda tako rizikuje da ne zaradi "ni dinar" na njemu...

On je "pao" u formi na kraju prethodne sezone i početku nove, kada je izgubio mesto startera u mečevima kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope, ali je i dalje sigurno najbolji napadač Crvene zvezde u kojoj je "oživeo" karijeru. Sportski direktor Blažo Raosavljević veruje da će to odigrati važnu ulogu.

"Niko u klubu ne razmišlja da će Vijeira izdati Zvezdu. Nema govora o tome. Svesta je i Ugo da ga je Zvezda na neki način vratila u život što se tiče fudbala, pa ni on ne razmišlja o tome da ode kao slobodan igrač", kazao je Raosavljević za "Informer" i dodao:

"Mi smo mu ponudili nešto, on traži nešto više. Nadam se da ćemo se naći na sredini".

Izvor: MN PRESS

Vijeira je ove sezone postigao 7 golova za Zvezdu, dok je prethodne upisao još 20. Zbog dobre forme bio je i na radaru selektora Fernanda Santoša, ali i nekoliko klubova koji su bili zainteresovani da ga odvedu prošlog leta. Ako ne potpiše novi ugovor – on će već u januaru moći da pregovara sa njima.

"Kako za sada idu razgovori, verujem da od tog ishoda da ode za džabe nema ništa. Imali smo ponudu za njega, a tada je bila priča da nećemo da ga prodamo pre kraja učešća u Evropi. Posle toga je ponuda propala, a sada se nadamo da će produžiti ugovor", objasnio je Raosavljević.

Njegov menadžer Srđan Jeremić nije imao komentar u vezi sa pregovorima dve strane, dok je sam Ugo Vijeira pre nekog vremena istakao da mu je lepo u Crvenoj zvezdi i da tek predstoje pregovori.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC