• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukaku pogodi mrežu kako vidi Vest Hem!

Autor mondo.rs

Sedmu utakmicu zaredom, Belgijanac trese mrežu kluba iz Londona. Danas je postigao 50. jubilarni gol za Everton u Premijer ligi. Evo i kako...

Slaven Bilić je u prethodnih nekoliko dana konačno uspeo da postavi Vest Hem na noge, i popravi formu tima koji dugo "štuca", ali sjajna ekipa Ronalda Kumana zabeležila je novi trijumf.

Romelu Lukaku postigao je gol u SEDMOJ uzastopnoj utakmici protiv Vest Hema i tako svoj tim održao u gornjem delu tabele, a sebe na prvom mestu na listi strelaca Premijer lige, gde je izjednačen sa Aguerom i Kostom sa po sedam golova.

Novajlija iz Kristal Palasa, Janik Bolasi, čak četvrti put ove sezone asistirao je snažnom centarforu za gol u Premijer ligi, kojim je Everton otvorio goste na "Gudisonu". Nešto kasnije, Lukaku je i asistirao Rosu Barkliju za – 2:0!

Pogodak u 57. minutu, posle požrtvovanog klizećeg starta Bolasija, kojim je uspeo da doturi loptu na peterac, Lukaku je postigao jubilarni 50. premijerligaški pogodak za "karamele", koje su računale s njegovim pogocima u devet od poslednjih 11 mečeva.

Ukoliko u narednom susretu sa Vest Hemom ponovo postigne gol, Lukaku će izjednačiti rekord koji u Engleskoj drži Robin van Persi. Holanđanin je kao igrač Arsenala i Mančester junajteda osam puta uzastopno pogađao u mečevima sa Stoukom.

Ne postoji igrač koji je u "vrelijoj" formi na Ostrvu, a Lukaku svakako spada među najopasnije napadače u Evropi ove sezone.

Mreže Vest Hema tresao je i kao igrač Čelsija i kao pozajmljen fudbaler Vest Bromvič Albionu, a nastavio i potom u dresu Evertona, koji je prošle sezone poražen 2:3 u meču sa istim rivalom u Liverpulu.

"Čekićari" su pokušavali da dođu do izjednačujućeg gola, ali su smušeni napadi bili prelak posao za Evertonove "lovce" na loptu, a tome je kumovao i značajan pad u formi najboljih fudbalera Vest Hema.

Ubacivanje dobro plaćenih fudbalera u nastavku nije donelo ništa novo. Andre Aju, Simone Zaza i Sofijan Feguli ni na trenutak nisu podsetili na partije iz bivših klubova, a prodori Mikela Antonija nisu se završavali konkretnim pokušajima ka golu odličnog španskog golmana Roblesa.

Njegov sunarodnik, na drugoj strani terena, Adrijan, imao je daleko više posla u više nego zasluženoj pobedi Evertona.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC