• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sari oprostio Insinjeu, hoće li i uprava?

Autor mondo.ba

Fudbaler Napolija Lorenco Insinje izvinio se treneru Mauriciju Sariju i ekipi zbog burne reakcije na izmjenu tokom meča sa Juventusom. Trener mu oprostio, hoće li i uprava?

Strateg  Napolija u 61. minutu meča protiv Juventusa koji je završen pobjedom “Stare dame” odlučio je da umjesto Lorenca Insinjea uvede u igru Emanuelea Đakerinija, a krilnom igraču se to nije nimalo svidjelo.

Asistent za izjednačujući gol Kaljehona burno je reagovao dok je odlazio na klupu, zbog čega je Sari bio bijesan poslije utakmice.


Na pres konferenciji poslije meča Sari mu je jasno poručio:

“Insinje treba da ćuti. Kad on odigra loše, ja se ne žalim pred svima. Ako ima nešto da kaže neka mi to kaže sljedeći dan u svlačionici. Prije neog što sam ga izvadio izgubio je tri lopte i nije ništa uradio da ih ponovo osvoji. Za mene je to jasan znak da je umoran”, rekao je Sari.

Rečeno – učinjeno!

Insinje se u nedjelju javio treneru i izvinio mu se za svoje ponašanje, potom i cijeloj ekipi, navode italijanski mediji uz opasku da je pitanje da li će se fudbaler izvući samo sa izvinjenjem.

Uprava kluba uprkos tome što se pokajao navodno želi da kazni igrača zbog neprimjerenog ponašanja.

Sari mu je, ipak, oprostio i Insinje bi se trebao naći u sastavu Napolija u utorak na  meču Lige šampiona protiv turskog Bešiktaša.

Proteklog vikenda Insinje nije bio jedini koji se ljutio zbog izmjene. Napadač Intera Eder nije htio da pruži ruku treneru Franku de Buru nakon što ga je ovaj zamijenio.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC