• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajni pobedio Murinja?!

Autor mondo.rs

Doskorašnji kapiten reprezentacije Nemačke Bastijan Švajnštajger prvi put ove sezone trenirao je sa najboljim timom Mančester junajteda.

Bastijan Švajnštajger, jedan od najplaćenijih fudbalera Mančester junajteda, do sada je, odlukom menadžera Žozea Murinja, radio sa rezervnim timom.

Portugalac mu je još letos nagovestio da ne računa na njega i da je slobodan da potraži novi klub, ali je uporni Nemac rekao da ostaje i da će pokušati da se nametne stručnom štabu.

Suprug Ane Ivanović trenirao je sa drugim timom Junajteda, ali mu je pre dva dana stigla nova zabrana – Murinjo mu nije dopustio da nastupa za mladu ekipu kluba. Voren Džojs, trener igrača do 23 godine pitao je Murinja da li Švajnštajger može da nastupi za njegov tim, ali je dobio odrečan odgovor.

Portugalac nije obrazložio svoju odluku, ali Švajnija ona nije slomila.

Iako se činilo da će nemačkom fudbaleru "pući film" i da će brže bolje krenuti u potragu za novim klubom, stigla je nova informacija sa Old Traforda.

Murinjo ga je danas vratio u prvi tim! Dopustio mu je da prvi put ove sezone odradi trening za najboljom ekipom.

Da li je to bio test Portugalca da vidi na šta je Švajnštajger sve spreman, nije poznato, tek Nemac je ponovo u konkurenciji za utakmice u Premijer ligi. On nema pravo nastupa u Ligi Evropejer ga Murinjo nije uvrstio na spisak od 27 registrovanih fudbalera.

Švajni je na leto 2015. godine došao na Old Traford kao veliko pojačanje iz minhenskog Bajerna, ali je prošle sezone odigrao samo 31 utakmicu, jer je imao probleme sa povredama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC