• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simeunović: Dokazali da smo bolji od Krupe

Autor mondo.ba

Strijelac "prelomnog" gola za Radnik u duelu protiv Krupe (3:1) Deni Simenović je naglasio da je semberski klub dokazao da je bolji od ekipe iz predgrađa Banjaluke.

 Deni Simeunović: Radnik bolji od Krupe Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  "Da je kapija bila otvorena, ganjali bi Denija po pomoćnom terenu", bio je jedan od komentara navijača poslije pogotka i slavlja Denija Simeunovića s kojim se složio i fudbaler Semberaca.

"Utakmica je bila jako tvrda, a protivnik izuzetno disciplinovan i borben. Partijom na terenu Krupa je pokazala da zaslužuje visoku poziciju na terenu, ali smo mi ipak pokazali da smo bolja ekipa. Bili smo nadmoćniji protivnik na terenu u drugom poluvremenu i taj moj gol nam je skinuo teret koji smo osjetili. Otuda, valjda, onakvo radovanje - ponavljam sasvim zasluženo", rekao je Simeunović.

Trener Nebojša Milošević je u najavi imao dilemu da li će utakmicu početi Srećković ili Simeunović, a ispostavilo se da je Denijev ulazak za klupe odlučio meč i pozicionirao Semberce na drugo mjesto na tabeli.

"Kao što je poznato, ja sam u Bijeljinu stigao jako kasno i nisam prošao pripreme. Još uvijek se ne osjećam potpuno spremnim, ali svakodnevno radim na treninzima i napredujem na fizičkom planu. Prilikom ulaska u igru mi je bilo jasno da u duelu sa visokim štoperima gostiju nemam šansi, a prilikom Ostojićevog centaršuta sam prosto imao osjećaj gdje će lopta doći, pa sam uletio u prostor i obradovao naše navijače".

Sljedeću utakmicu Radnik igra protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja narednog vikenda. U konkurenciju za tim će se vratiti i Peco, pa će Simeunović nastaviti da se bori za svoje mjesto u najboljem timu Radnika.

"Mladost je, kao i većina ekipa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, jako dobar protivnik. Mi bolje igramo na gostujućim terenima i nadamo se da ćemo niz nastaviti. Nadam se da ćemo od Krupe sa pobjedama nastaviti i na domaćem terenu. Na Gradskom stadionu se većina ekipa povuče, imamo manje prostora za brze igrače i kontra napade, ali i protiv Zrinjskog i protiv Krupe smo napravili korak naprijed u trenucima kada imamo posjed. Konkurencija je odlična i to mi pogoduje, jer volim takmičenje. Najvažnije je da onaj koji je na terenu pruži maksimum za dobro kluba. Na kraju moram istaći prijem na koji sam naišao u Bijeljini, kao i na podršku koju mi igrači imamo od stručnog štaba i uprave kluba", naglasio je Simeunović za klupski sajt.

Simeunović je do sada u dresu Radnika postigao dva pogotka u prvenstvu, a u narednim utakmicama očekujemo da nastavi trend dobrih igara i neobičnih proslava golova.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC