• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev: Zašto Sikimić kuka?

Autor mondo.rs

"Nema 'danas hoću, sutra neću'", kaže sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

 Ivica Iliev Zašto Sikimi kuka Partizan je bio protiv Izvor: MN PRESS

"Ne gledam bodovnu razliku pošto na proleće dolazi do deljenja, a verujem da će plej-of biti neizvesniji nego prošle sezone. Taj sistem takmičenja je dobar za sve ekipe, osim za prvoplasiranu. Ne znam šta misle da su postigli time", rekao je posle pobede nad Radom strelac dva gola za Crvenu zvezdu Predrag Sikimić.

On je uspeo da sačuva crveno-belima šest bodova prednosti nad Partizanom uoči 11. kola, posle kojeg će uslediti druga i poslednja FIFA pauza ove jeseni.

Zapravo, ovih šest bodova prednosti koliko Crvena zvezda ima trenutno u odnosu na crno-bele iznosi tri boda, jer je i ove sezone na snazi sistem takmičenja sa trećim, skraćenim krugom uoči kojeg će svim timovima bodovi biti prepolovljeni.

Razgovarajući sa novinarom "Sportskog žurnala", sportski direktor Partizana Ivica Iliev prokomentarisao je i Sikimićevu izjavu...

I Partizan čeka vesti iz Lozane

U Lozani su juče završena ročišta kada je u pitanju tužba FSS zbog prijema tzv. Kosova u UEFA i FIFA, a uskoro će presudu čuti i FK Partizan, koji se pred ovim Sudom za arbitražu u sportu bori protiv Apolona (čitaj: menadžera Pinija Zahavija). Razlog je nikad viđeni ugovor oko ustupanja prava na Andriju Živkovića, koji je uveliko fudbaler Benfike. Partizan prema tom ugovoru nije smeo da dozvoli da omaleni dribler napusti klub bez obeštećenja, što se i dogodilo, pa sada Zahavi preko Apolona traži nadoknadu.

"Zašto kuka?", pitao je Iliev.

"Njegov klub ibo je za takav sistem takmičenja, Partizan tada jedini protiv... Nema onog 'danas hoću, sutra neću'. Pravila su ista za sve", rekao je Iliev, koji je svom timu poručio da dizanja nosa u nebo nema i ne sme da bude.

"
Glave dole, još smo daleko. Samo rad, velika želja... Verujem da smo na dobrom pravcu. Polako, od utakmice, do utakmice. Želimo da napravimo tim, da publika zna zbog čega dolazi na stadion. Zbog golova, atraktivnih poteza...", govorio je Iliev, koji kaže da njegov tim ima zaostatak za liderom zbog...

"Platili smo ceh lošem startu. Ali, polako rastemo, pravimo tim. Sprovodimo viziju i potrebno je vreme", rekao je sportski direktor Partizana, koji je za prikazano u Surdulici za vikend pohvalio debitanta u superligaškim mečevima Milana Radina, istakao klasu Leonarda i Uroša Đurđevića i najavio da će Nikola Milenković biti velika zvezda kluba.

"Bleki je budućnost Partizana, lepa slika kluba", rekao je Iliev za "Sportski žurnal", najavivši i da će klub iz Humske biti aktivan u zimskom prelaznom roku, ali ne i paničan prilikom dovođenja igrača.

"Da bi neko došao, mora u svom klubu da pravi razliku i da pritom mi nemamo igrača sličnih karakteristika".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC