• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viljaš-Boaš prepustio kravatu (omču) Pioliju?

Autor mondo.rs

Konfuzija jutros u Pinentinu. Prvo se nije znalo ko će voditi trening, a sada se ne zna ni ko će naslediti De Bura. Mogao bi Viljaš-Boaš, ali mu je lepo na platnom spisku u Zenitu.

Frank De Bur oprostio se jutros od igrača u "Anđelo Morati" sportskom centru u Komu, kraj Milana, ali je potom nastala zabuna ko će vodi trening "nerazura" u popularnom "Pinetinu".

Jer, smena mladog holandskog stručnjaka posle svega 83 dana na čelu prvog tima slavnog kluba obavljena je navrat-nanos, prvo sinoć preko Skypa, a potom i jutros u formalnom obaveštenju poslatom medijima, međutim izgleda da u klubu niko nije na vreme obavestio asistenta Stefana Vekija da je on glavni dok ne dođe...

...deveti trener ekipe od odlaska Žozea Murinja u Real Madrid 2010. godine, koji je iza sebe ostavio aktuelnog osvajača "Triplete".

U međuvremenu, u Interu su se delimično konsolidovali i otputovaće u Englesku na meč sa Sautemptonom u četvrtak uveče, a u međuvremenu – ili dan kasnije – biće poznato ime De Burovog naslednika.

Navodno, kineski vlasnici i suvlasnik Erik Tohir, koji je sinoć saznao da mu je umro otac, pozvali su slobodnog Stefana Piolija da se hitno vrati iz SAD gde je boravio, ali pojedini mediji spekulišu oko toga da bivši fudbaler Juventusa i trener Lacija neće dobiti "šansu karijere" jer je menadžment kluba u međuvremenu stupio u kontakt sa Andreom Viljašom-Boašom, koji je poput Piolija slobodan od prošlog proleća.

Pioli je tada smenjen u Laciju, usled poraza od Rome od 1:4, dok je Viljaš-Boaš ustupio mesto Mirčei Lučeskuu u Zenitu, ali ostao na platnom spisku ruskog kluba koji se obavezao da ispunjava jake finansijske obaveze prema njemu sve dok ne pronađe novi klub ili mu ne istekne prethodno potpisan ugovor sa klubom iz Sankt Peterburga.

Stoga, pretpostavka je, 39-godišnji Portugalac neće tek tako prihvatiti da preuzme poljuljanu ekipu i doživi možda novi debakl u karijeri, posle dva neuspešna pokušaja u Čelsiju i Zenitu, pa je veća verovatnoća da će "nerazure" na 12. od 20 pozicija u Seriji A preuzeti – Pioli!

Holanđanin je u avgustu, dve nedelje pre početka prvenstva. preuzeo milanski klub ali je ekipa od tada pretrpela sedam poraza u 14 utakmica u svim takmičenjima. De Bur je napustio Ajaks kako bi nasledio najtrofejnijeg (po broju trofeja) trenera Intera, Roberta Manćinija, jedinog čoveka koji je od Murinjovog odlaska proveo više od sezone na užarenoj klupi.

Uprava Intera je prošle nedelje pružila punu poršku De Buru, a ekipa je u nedelju izgubila od Sampdorije sa 0:1 i pretrpela peti prvenstveni poraz, a četvrti u poslednjih šest kola, posle čega su vlasnici promenili mišljenje i odlučili da otpuste bivšeg trenera Ajaksa.

Inter je posle 11 kola 12. na tabeli Serije A sa 14 bodova, a izgubio je i dve od tri utakmice u Ligi Evropa ove sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC