• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP RS: U Trebinju kao nekad…

Autor mondo.ba

Nekadašnji šampioni Republike Srpske i BiH, trebinjski Leotar i Borac iz Banjaluke odmjeriće snage na "Policama" u četvrtfinalu Kupa RS, odlučeno je današnjim žrijebom.

Leotar i Borac, nekadašnji šampioni Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, boriće se za plasman u polufinale Kupa Republike Srpske 9. novembra, odlučeno je žrijebom koji je danas održan u prostorijama Fudbalskog saveza RS.

Biće to duel timova koji su danas daleko od mjesta na kojem su bili prethodnih godina. Trebinjci tavore u trećeligaškom društvu, u Drugoj ligi RS, dok je Borac u Prvoj ligi RS. Istina, banjalučki crveno-plavi su lideri "elite" Srpske i na dobrom putu su da se ekspresno vrate u Premijer ligu BiH, odakle su ispali prošle sezone.

Posljednji meč Leotar i Borac odigrali su 2014. godine, kada su Banjalučani bili ubjedljivi na "Policama" i slavili 5:0. Trebinjci su tu sezoni završili na posljednjem mjestu, sa svega devet bodova.

Branilac trofeja Radnik iz Bijeljine gostovaće drugoligašu Vlasenici, dok će Krupa biti gost Slobode iz Mrkonjić Grada, koja nastupa u Prvoj ligi RS.

Zanimljivo će biti u Dobrljinu, gdje će domaći Slaven, član četvrtog ranga fudbala Srpske, ugostiti Mladost iz Velike Obarske, takođe nekadašnjeg premijerligaša i šampiona RS, koja je prošle sezone ispala iz Prve lige RS, pa odustala od nastupa u drugoligaškom društvu. Trenutno je vodeća ekipa regionalnog "istoka" (treći rang takmičenja u RS).

Utakmice se igraju 9. novembra od 14 časova, a u slučaju da nakon 90 minuta rezultat bude izjednačen, jedanaesterci će odlučiti putnika među četiri najbolje ekipe u najmasovnijem takmičenju Srpske.

PAROVI ČETVRTFINALA KUPA RS:
Leotar (Trebinje) - Borac (Banjaluka)
Sloboda (MG) - Krupa (Krupa na Vrbasu)
Vlasenica - Radnik (Bijeljina)
Slaven (Dobrljin) - Mladost (Velika Obarska)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC