• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda veruje Vijeiri i Petkoviću na reč

Autor mondo.rs

Sportski direktor Blažo Raosavljević optimista po pitanju produžetka saradnje s dvojicom fudbalera.

 Crvena zvezda veruje Vijeiri i Petkoviću na reč Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Aktivan prelazni rok ponovo čeka rukovodstvo Crvene zvezde. Posle, uglavnom, promašenih investicija tokom leta, crveno-beli bi već na zimu morali da obnove ekipu, ukoliko žele narednog leta da konačno dođu do plasmana u grupnu fazu nekog od međunarodnih takmičenja.

Pored dolazaka, u srpskom šampionu moraće da se bave i odlascima, jer je jasno da ima igrača koji ne ispunjavaju očekivanja.

"Biće odlazaka, ali i dolazaka igrača. Videćemo kakve će biti ponude", najavio je sportski direktor Blažo Raosavljević u razgovoru za Sportski žurnal.

Na izlaznim vratima su, može se zaključiti po minutaži koju imamju u poslednje vreme, Tomas Fibel i Pablo Mouče. Mnogo lakše biće rastati se sa Argentincem, koji je u Zvezdi na pozajmici.

"Mouče se nije snašao, ali niko ne može da mu obriše šta je do sada uradio u karijeri. Možda se mora duže čekati da zablista", konstatovao je Raosavljević.

Ono što trenutno najviše zanima navijače crveno-belih jeste status Uga Vijeire. Portugalskom napadaču na leto ističe ugovor, pa bi ove zime mogao da se obaveže nekom drugom klubu na vernost i ostavi Zvezdu bez obeštećenja. Da se to ne bi dogodilo, produžetak saradnje ponuđen mu je još pre par meseci, ali pregovori i dalje traju.

Sportski direktor je, ipak, optimista po tom pitanju.

"Ugo hoće da produži ugovor, tako je rekao u razgovoru sa mnom, trenerom i generalnim direktorom", ponovio je Raosavljević izjavu koju je već davao, a onda i precizirao gde je "zapelo".

"Potrebno je da se definišu uslovi", rekao je i negativno odgovorio na pitanje "Žurnala" da li je novčano razmimoilaženje dve strane veliko, a potvrdno na pitanje da li je optimista.

"Uvek sam optimista i verujem ljudima na reč, a rekao je da ima želju da ostane u Zvezdi... Nema razloga da bude nezadovoljan. Ispoštovan je finansijski, povremeno dobije od trenera dan više kada otputuje. Svi saigrači ga poštuju".

Ista situacija je i sa Markom Petkovićem. Desni bek bi, takođe, na zimu mogao da dogovori odlazak po završetku sezone kao slobodan igrač.

"Verujem i njemu na reč kao dobrom čoveku, očekujem da produži ugovor sa Crvenom zvezdom", poručio je Raosavljević.

Izvor: MN PRESS

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC