• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac: Pobjeda za nastavak serije

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac želi da pobjedom protiv Slobode iz Mrkonjić Grada nastavi seriju dobrih rezultata. Banjalučka publika konačno će imati priliku da vidi Vuleta Trivunovića kao trenera crveno-plavih.

 Borac: Pobjeda za nastavak serije Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Poslije tri vezana gostovanja Borac će u 14. kolu Prve lige RS dočekati Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Lider na tabeli i favorit za šampionsku titulu ima jasan cilj – osvojiti nova tri boda i učvrstiti se na čelu prvoligaške tabele.

"Lijepo je vratiti se kući poslije tri vezana gostovanja. Radujemo se što ćemo prvi put otkako sam ja trener igrati pred domaćom publikom. I u pripremema za prethodne utakmice morali smo voditii računa o pojedinim dijelovima treninga upravo zbog tog putovanja i u Bijeljinu i u Sarajevo da ne bi ostavilo posljedica po igrače Mislim da smo uspjeli u tom a podatak od osvojenih 7 bodova nas sasvim zadovoljava, samim tim i obavezuje da i u preostala tri kola do kraja jesnje sezone uđemo maksimalno koncentrisani", rekao je Trivunović.

"Šaren" sastav u Trebinju

Trivunović se osvrnuo i na predstojeću kup utakmicu u srijedu najavivši da će Borac igrati u ne malo nego «malo više šarenom sastavu".

"Cilj da ne vodimo pola ekipe. To će biti test, da još jednom vidimo momke koji su imali manju minutažžu. Ako ne možemo pozitivno da riješimo utkamicu protiv ekipe iz lige ispod nas, šta možemo očekivati od takvih igrača na proljeće?"

 Ekipu Slobode poznaje jer je tamo radio kao trener, a od fudbalera Borca očekuje  još jednu dobru partiju i nova tri boda.

"Sloboda nam je dužnik, to je jedina ekipa koja je slavila protiv Borca u dosadašnjem toku sezone. Poštujemo ih, a mislim da nema nikakvih nedoumica između dvije ekipe. Možda i najveći adut njihove ekipe je trener Dragan Vukša, čovjek koji je proveo pola života na Gradskom stadionu u Banjaluci. Poznajem ekipu mada je bilo dosta izmjena. S druge strane imamo podatak da oni bodove osvajaju isključivo kod kuće, nisu ni bod donijeli sa strane. Imaju 2-3 interesantna igrača na koja se mora obratiti pažnja, ali su po kvalitetu ispod ovih ekipa protiv kojih smo igrali u prethodna tri kola. Ako budemo imali želju i motiv kao na prethoidne tri utakmcie pobjeda neće doći u pitnaje. Želimo da budemo jesenji prvaci, naš cilj su tri boda", poručio je Trivunović.

On će na raspolaganju imati 20 igrača, među kojima su i Guzina i Kiso, koji se vraćaju nakon odrađana suspenzije, a neće biti samo povrijeđenih Malbašića i Maletića.

Trener Borca tokom konferencije za novinare pred meč sa Slobodom negirao je navode pojedinih medija o već sastavljenoj listi igrača koji će napustiti Borac ove zime.

"Trudimo se neke stvari iz prošlosti promijeniti. Nema smisla da se licitira imenima, samo se nama pravi problem u svlačionici. Prvi koji će saznati da li su višak su igrači. Čekamo da prođu tri kola. Imamo u srijedu i utakmicu u kupu, daćemo šansu igračima sa manjom minutažom, da vidimo na koga možemo računati. To što se pojavilo u medijima nema nikakve veze sa istinom, niko iz sportskog dijela to nije rekao niti se priča na tu temu. Fokusirani smo na završetak polusezone. Igračima sam rekao da će prvi saznati ko je na transfer listi, a isto tako ćemo uvažiti želje onih koji budu htjeli da napuste klub. Biće promjena, uvijek je bilo i biće, to je normalno, ali ovi napisi nisu tačni. Eto imali ste informaciju pred put u Foču d aje Malbašić na listi a on počeo sutradan počeo utakmicu", naveo je Trivunović.

Igrač Borca Nemanja Vejnović istakao je da ekipa želi pobjedu kojom bi nastavila seeriju uspjeha.

"Mi smo ispunili cilj za ova tri gostovanja, uzeli smo sdam bodova što je sasvim zadovoljavajuće.  Nadam se da ćemo da nastavimo tako i da sutra slavimo pred našim navijačima. Ekipu Slobode ne poznajem skroz, ali ako mi budemo pravi rezultat neće biti upitan. Želimo da nastavimo ovaj niz i završimo polusezonu kao jesenji prvaci", poručio je Vejnović..

Prva liga RS, 14. kolo:

Slavija – Kozara

Borac BL – Sloboda MG

Zvijezda 09 – Sloga

Drina – Podrinje

Sutjeska – Tekstilac

Borac Š. – Rudar Prijedor

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC