• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan je favorit, ne otpisujte Novi Pazar

Autor mondo.rs

Crno-beli imaju jednu pobedu u poslednjih pet mečeva sa Pazarcima, koji to ne ističu u prvi plan, ali svakako znaju kakav skor imaju u poslednje vreme i u Humskoj i kod kuće.

 Partizan je favorit, ne otpisujte Novi Pazar Izvor: MN PRESS

U poslednjih pet susreta sa Partizanom, fudbaleri Novog Pazara imaju samo jedan poraz.

Onaj od pre skoro godinu dana (21. novembar 2015. godine) kada je u Humskoj bilo 3:0.

Pre toga, Pazarci duže od dve godine nisu poraženi u mečevima sa crno-belima, još od burnog duela sa starta sezone 2013/14, kada je takođe u Humskoj bilo 4:3.

Iako o narednom rivalu govori u superlativima, sve su to podaci koje trener plavo-belih Zoran Govedarica dobro zna, a zna i Marko Nikolić.

"Utakmice sa Partizanom, Crvenom zvezdom i Vojvodinom na strani su nešto što svi priželjkujemo, tu nije potrebno tražiti dodatne motive. Imamo dosta rovitih i povređenih, čim malo pojačam rad igrači počnu postepeno da otpadaju. Posle meča sa Bačkom bio sam ljut, a i sada tvrdim da neće igrati oni koji ne pružaju 100 odsto", rekao je Govedarica.

Partizan će u utakmici 15. kola Superlige Srbije, u nedelju od 18 časova, biti domaćin Novom Pazaru (Arena sport 1). Govedarica je naglasio da pojedinim fudbalerima nije u svesti da se profesionalno ponašaju i da je to veliki problem.

"Lakše je na treningu, jer mogu da ga prekinem. Utakmica je nešto drugo. Neke stvari je trebalo uraditi još letos, ali ovde se mnogo toga gura 'pod tepih'. Sve, ipak, izađe na videlo. Treba izdržati i videti ko može da se vrati na pravi kolosek. Ko ne može, daleko mu lepa kuća", naveo je Govedarica.

Pre ovog kola, crno beli su drugi u elitnom takmičenju sa 29 bodova, dok je Novi Pazar na 13. mestu sa 12.

Pazarci ove sezone na gostovanjima imaju samo jednu pobedu, onu od 10. avgusta kada su u Subotici trijumfovali rezultatom 2:5. Pre i posle toga doživeli su tri poraza i dva remija, dok je Partizan u Superligi kod kuće prilično ubedljiv: 4-1-1, s tim da je poslednji rezultat sa "Stadiona JNA": Partizan – Radnički Niš 1:1.

Stoga, iako su u problemima i pri dnu tabele, ne bi trebalo otpisati Novi Pazar unapred.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC