• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Partizan prišao Zvezdi, nas nema...

Trener Vojvodine podsetio je na to ko je drugi na tabeli.

 Lalatović: Partizan prišao Zvezdi, nas nema... Izvor: MN PRESS

"Fudbaleri Partizana nalaze se u odličnoj seriji rezultata i smanjili su zaostatak za Crvenom zvezdom na šest bodova".

Vojvodine u toj priči, po navici, nema.

Iako je trener Novosađana u pravu kada primećuje ovu "sitnicu", donekle je za ovakav način razmišljanja kriv i sam klub sa "Karađorđa" koji je po pravilu sam sebe izbacivao iz šampionske trke negde na polovini većine od prethodnih pet-šest sezona...

Ali, sa 32 od 45 osvojenih bodova u prvom krugu Superlige 2016/17 i pobedom u Humskoj nad Partizanom, Lalatović ima pravo da kaže da bi i njegov tim trebalo da bude ravnopravan takmac u šampionskoj trci sa beogradskim "večitima".

"Bio je veliki pritisak na mojim igračima, svi pričaju da je Partizan prišao Zvezdi, niko ne kaže da i Vojvodina deli drugo mesto, sada imamo 32 boda. Završava se jesenji deo, čestitam igračima na učinku od 10 pobeda, dva nerešena i tri poraza. Danas smo zasluženo pobedili, ostajemo na drugom mestu i to je u ovom trenutku najvažnije", naveo je Lalatović posle i sedme prvenstvene pobede na "Karađorđu" u isto toliko mečeva ove sezone.

"Za Srbiju i fudbalsku javnost je dobro kada se odigra ovakva utakmica bez ijedne primedbe sa obe strane. Ponosan sam na igrače, vrlo brzo su zaboravili na ono što se desilo u Nišu i poraz od Radničkog. Danas smo dominirali 90 minuta, napadali, igrali visok presing od prvog minuta smo pokazali da želimo da pobedimo", rekao je Lalatović posle utakmice za televiziju Arenasport.

Posle utakmica 15. kola sledi dvonedeljna pauza u Superligi Srbije zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine. "Lale" će u najgorem slučaju imati šest bodova manje od Zvezde i isti broj bodova kao Partizan.

"U pravo vreme dolazi pauza, da se ekipa odmori, dolaze teški tereni. Odigrali smo mnogo utakmica, do 14. decembra Vojvodina će odgirati 31 utakmicu, a pre godinu i po dana igrala je 30 utakmica godišne. Sada za pet meseci 31. Nemam veliki fond igrača, ovu sezonu igrali smo sa 13, 14, ogroman je pritisak i ogroman umor", rekao je Lalatović.

Trener Radnika Neško Milovanović rekao je da njegova ekipa trenutno ne može da traži bodove protiv Zvezde, Partizana i Vojvodine.

"Primili smo prvi gol posle naše greške, posle je došao i drugi. Vojvodina je pokazala da igra lepršav i dobar fudbal. Čestitam im, zasluženo su pobedili. Okrećemo se utakmici protiv Javora, imamo 15 dana da se spremimo. Mi nismo ekipa koja trenutno može da traži bodove protiv Zvezde, Partizana i Vojvodine, treba bodove da tražimo protiv ekipa koje su nam slične. U Ivanjici ćemo ići da se nadigravamo i na pobedu", rekao je Milovanović.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC