• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Fejsa bi mogao da igra u bilo kom timu u Evropi!"

Autor mondo.rs

Često se kod nas na Ljubomira Fejsu gleda sa omalovažavanjem, a "ispod radara" prolazi da je on jedan od ključnih fudbalera Benfike koga i te kako cene u Portugalu.

Ko zna kakvu bi karijeru napravio Ljubomir Fejsa da ga stalno nisu "rušile" povrede.

Već četvrtu sezonu je član Benfike u kojoj mu je garantovano mesto u startnoj postavi kada god je zdrav. Nažalost, često i prečesto se dešava da ga povrede izbace iz ritma, a nakon novog odličnog početka sezone u prvaku Portugala njega je zadesila nova povreda.

On je na meču protiv Dinama iz Kijeva pretrpeo strašan start (pogledajte) i zbog toga ga neće biti na terenu u nedelju u derbiju protiv jednog od najvećih rivala Porta (19.00).

Za sada se još uvek ne zna koliko će odsustvovati, i da li će biti na raspolaganju Slavoljubu Muslinu za meč Srbije i Velsa, ali u Portugalu već znaju koliko će faliti ekipi Benfike koja za njega nema odgovarajuću zamenu.

To je primetio i bivši portugalski reprezentativac, koji je igrao i za Porto i Benfiku, ali najveći trag ostavio u Atletiko Madridu - Paulo Futre.

"Na osnovu onoga kako Fejsa trenutno igrao, on bi mogao da igra u bilo kom timu Evrope...", kazao je Futr eza jednu portugalsku televiziju, a preneli su skor svi vodeći štampani mediji u toj zemlji.

"Jedino možda ne bi imao prostora u Barseloni koja ima Busketsa", dodao je on.


"On igra neverovatno. Mislim da će ga povreda samo kratko vreme ostaviti van terena. Taktički gledano – mislim da u Portugalu ne postoji inteligentniji fudbaler od njega", pohvalio ga je Paulo Futre, a u analizama se uz Fejsino ime može pronaći i epitet "sveprisutnog na terenu".

Ljubomir Fejsa je u avgustu napunio 28 godina, a osim Benfike, čiji je član od 2013. godine, nastupao je još za Olimpijakos i Partizan, kao i za Hajduk iz Kule u kom je ponikao. Za reprezentaciju Srbije do sada je upisao 23 nastupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC