• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žile ponovo u Humskoj: Imam osećaj...

Autor mondo.rs

Andrija Živković se posle skoro godinu dana po prvi put zaigrati na stadionu Partizana. Nosiće dres mlade reprezentacije Srbije u duelu protiv Norveške. Još nije postigao gol, ali "ima osećaj".

 Andrija Živković ponovo na stadionu FK Partizan Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Talentovani Andrija Živković poslednji put je u Humskoj igrao još 16. decembra prošle godine.

U utakmici protiv Borca iz Čačka postigao je gol, ali ga u drugom delu sezone nije bilo zbog odluke da ne produži ugovor sa Partizanom. U međuvremenu je taj ugovor istekao, on je potpisao za Benfiku, u kojoj još uvek čeka pravu šansu.

Ni manjak minuta ga nije koštao poziva u mladu reprezentaciju Srbije koja igra meč baraža za EP.

Prvi meč protiv Norveške igra se 11. novembra, baš u Humskoj...

"Iskreno, jedva čekam da zakoračim na stadion Partizana sa kojeg imam samo lepe uspomene. Sigurno da ću biti veoma uzbuđen. Podrška publike je zaista od velikog značaja. Mislim da smo zaslužili da tribine budu popunjene u što većem broju", kazao je prvo Andrija Živković u izjavi za sajt FSS.


Obećava da će svako od igrača Srbije koji se nađe na terenu dati sve od sebe da se plasiraju u Poljsku.

"U odnosu na to kako se fudbal razvija i koji je kvalitet fudbala u velikom broju evropskih zemlja, bilo bi veoma opasno ako bismo potcenili Norvežane. To je selekcija koja zahteva maksimalan pristup bukvalno u svakom minutu ovog dvomeča, ako želimo dobar rezultat. Zaista, veoma cenim njihovu selekciju i mislim da imaju jako dobre igrače. Tu pre svega mislim na Martina Edegora koji će ipak biti u sastavu, a za koga se najavljivalo da će biti priključen A selekciji", poručio je Živković.

Izvor: MN PRESS


Andrija Živković veruje da reprezentacija Srbije ima kvalitet i da je sjajno to što je atmosfera u ekipi odlična. Kaže da ne postoji veći motiv od učešća na još jednom velikom takmičenju,, a nada se da bi mogao da upiše i prvi gol u dresu reprezentacije.

"Ne bih da obećavam, ali imam osećaj da će se to promeniti u jednom od predstojeća dva duela sa Norvežanima", kazao je on.

Golove je davao u dresu omladinske reprezentacije, a blistao je i na Svetskom prvenstvu do 20 godina.

"Ta titula je veliki plus i dodatni motiv za svakoga ko nosi dres Srbije. Obavezuje da uvek budemo maksimalni. Da se borimo. Važno je da se nikada ne staje i da se uvek pruži sve od sebe. Pre svega mi verujemo u sebe,a nešto što krasi ovu generaciju je pobednički mentalitet. To mora da se neguje, čuva i nadograđuje", kazao je on na kraju.

Srbija - Norveška
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC