• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Nije moglo brže

Autor mondo.ba

Trener Crvene zvezde posle utakmice u Čačku ukazao na očajan teren. Debitant na klupi Borca, Milorad Dodić, svestan posla koji ga čeka.

Loši tereni odavno su problem u srpskom fudbalu, pa tako i ove zime. Gotovo da nema igrališta u zemlji po kojem može da se odigra bez problema i po kiši i po suncu i po snegu...

Tužno je bilo gledati podlogu po kojoj su u subotu predveče u Čačku trčali fudbaleri Borca i Crvene zvezde, na šta je ukazao i trener gostiju Miodrag Božović.

"Mnogo je bilo teško igrati na ovakvom terenu. Nije bilo mogućnosti da se napravi brza igra... Mislim da smo bili bolji i zasluženo pobedili", istakao je Božović pred kamerom TV Arena Sport posle 1:0 u korist njegovog tima.

Mladen Dodić je debitovao na klupi Borca.

"Ova utakmica nam je pokazala da možemo da izgledamo kao kolektiv i nemam šta da zamerim igračima. Zvezda je dominirala i stvarala šanse, mi smo nažalost pogrešili na 20 metara od gola, što timovi kao što je Zvezda znaju da koriste. Nedostajao nam je završni pas, očigledni su bili neki problemi o kojima sam već pričao, tako da znamo šta moramo da popravimo u narednom periodu", poručio je novi trener Čačana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC