• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Velšani imaju Bejla, a Srbi..."

Autor mondo.rs

Filip Kostić uoči utakmice sa Velsom podseća na sjajnu formu saigrača sa suprotnog krila.

 "Velšani imaju Bejla, a Srbi..." Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U dobrom raspoloženju, nošeni optimizmom posle dve pobede u prethodnim mečevima, reprezentativci Srbije u fudbalu okupili su se pred utakmicu sa Velsom u četvrtom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Utakmica će se igrati u subotu (20.45) u Kardifu, a Filip Kostić veruje da naš tim može do vredne pobede, ali i ističe da predstojeća utakmica neće biti presudna za konačan plasman na tabeli.

"Važan meč je pred nama, sigurno ne odlučujući, jer ostalo je još dosta da se igra. Vels ima pred sobom imperativ posle kiksa u meču sa Gruzijom (1:1), a mi opet želju da nastavimo sa dobrim igrama i ostvarimo rezultat koji bi nas sve učinio zadovoljnima", istakao je Kostić.

Mnogo toga zavisiće od partije Gereta Bejla. I dok naš selektor Slavoljub Muslin ima nekoliko opcija za levog beka, Kostić upozorava Ostrvljane.

"Kažu da Bejl sam rešava utakmice. Istina je da se nalazi u dobroj formi, ali zar nije isti slučaj sa Tadićem. Videli smo koliko ima asistencija, golova... Važno je, ipak, da budemo tim, a uvek će neko od pojedinaca da iskoči".

Povratnik u nacionalni tim, Ivan Obradović, istakao je sjajnu atmosferu u ekipi.

"Sve me podseća na vreme kada smo krčili putu do Južne Afrike. Oseća se hemija, dobra, zdrava atmosfera. Raduje me da sam dobio poziv selektora i naravno sve ću učiniti da budem deo tima koji pobeđuje. Izašao sam bio iz povrede, imao kontinuitet u Anderlehtu B kako bi se spremio za mečeve u belgijskoj ligi i zaista se dobro osećam", poručio je Obradović.

Reprezentativcima se u utorak naknadno priključio i defanzivac Nemanja Pejčinović, koji je pozvan zbog povrede Jagoša Vukovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC