• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez Stojketa zbog ramena, Matije zbog Šalkea

Autor mondo.rs

Prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom (15. novembar) sigurno će preskočiti dvojica fudbalera koji su bila u startnoj postavi protiv Velsa. Možda i trojica.

Drugi FIFA termin reprezentacija Srbije iskoristila je priliku da zakaže prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom u Harkovu, a na toj utakmici Slavoljub Muslin neće moći da računa na dvojicu fudbalera koji su učestvovali u remiju protiv Velsa u Kardifu (1:1).

Golman Vladimir Stojković, koji ima povredu ramena, i štoper Matija Nastasić, koji je izašao iz povrede i odigrao veliki broj utakmica, neće biti u konkurenciji za taj meč.

Selektor Slavoljub Muslin je to potvrdio u izjavi za Fudbalski savez Srbije.

"Stojković ima problema sa ramenom i oslobodio sam ga obaveza u ovom meču kako ne bi ništa rizikovali. Protiv Ukrajine neće igrati ni Nastasić, zvali su nas ljudi iz njegovog kluba i zamolili, ako postoji mogućnost, da preskoči ovu prijateljsku utakmicu, jer je u poslednjih nekoliko nedelja odigrao veliki broj utakmica u prvenstvu Nemačke i Ligi Evrope. Izašao sam im u susret, pogotovo što želim u Harkovu da pružim priliku nekim drugim igračima koji do sada nisu imali veću minutažu".

Mesto među stativama je verovatno rezervisano za Predraga Rajkovića, a videćemo ko će još dobiti priliku da igra na poziciji štopera za koju konkurišu Nemanja Pejčinović, Stefan Mitrović i Duško Tošić.

Dušan Tadić će otputovati u Ukrajinu na ovaj susret, ali pošto je doktor reprezentacije Miodrag Mladenović potvrdio da je on zadobio "prelom nosnih kostiju" – pitanje je da li će ga Slavoljub Muslin koristiti u ovoj utakmici

Meč se igra u 15. novembra od 20 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC