• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nula" Barse i Malage!

Autor mondo.rs

Šampion bez Mesija, Suareza, Inijeste i većim delom utakmice Rakitića, nije uspeo da slomi otpor brojčano slabijih gostiju. Blistao golman Karlos Kameni.

Šest prvenstvenih utakmica na Nou Kampu - samo tri pobede!

Neuobičajeno "mršav" učinak Barselone na njenom stadionu postao je još lošiji u subotu popodne, kada je Malaga, od 68. minuta bez isključenog Ljorentea, uspela da sačuva svoju mrežu i osvoji bod - 0:0.

To znači da je Real uoči gostovanja Atletiku od 20.45 časova siguran da će i posle 12. kola biti lider Primere, bez obzira na rezultat gradskog derbija.

"Kraljevići" imaju 27 bodova i meč manje, Barselona 26, a Sevilja 24, nakon što je u sudijskoj nadoknadi vremena srušila Deportivo u La Korunji. Prate ih Viljareal sa 22, Atletiko sa 21 i Sosijedad sa 19 bodova (svi tek treba da igraju ovog vikenda).

Solidna Malaga, koja se sa 16 bodova nalazi u sredini tabele, za remi na jednom od najtežih gostovanja može da zahvali iskusnom kamerunskom golmanu Karlosu Kamenom, ali i činjenici da trener Barse Luis Enrike nije mogao da računa na suspendovanog Suareza, povređenog Inijestu i iznenada obolelog Mesija.

Nejmaru su društvo u napadu pravili Alkaser i Turan, Rakitić je izašao na teren tek desetak minuta pre kraja i Katalonci jednostavno nisu imali onaj "magični dodir", kojim obično slamaju otpor protivnika i kada im baš ne ide.

Ono što su uspeli da kreiraju, obično je "rušio" Kameni.

U 11. minutu je odbranio šut Pikea posle kornera, u 31. čudesno zaustavio pokušaj Rafinje sa 15 metara (parada u desnu stranu), a možda i najatraktivnija njegova intervencija zabeležena je u 94. minutu, kada je loše procenio centaršut sa desnog krila, pa ipak uspeo da "izvadi" Nejmarov udarac glavom iz svog desnog ugla.

Andre Gomeš u 83. minutu je pogodio prečku Malage, nakon čega je Pike poslao loptu u mrežu, ali se tom prilikom aktivirao iz ofsajda i slavlje na Nou Kampu je brzo utihnulo.


Gosti su u poslednjim sekundama ostali sa devetoricom na terenu, jer je sudija Bengoečea zbog protesta pokazao direktan crveni karton Karlosu, ali ni to, ni produžetak meča za dva minuta preko onog što je po isteku 90. minuta signalizirao četvrti sudija - nisu bili dovoljni za promenu na semaforu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC