• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukavina o Barsi: Gde ima dima...

Autor mondo.rs

Pravo niotkuda španski mediji pisali o interesovanju Barselone za reprezentativnog beka. On kaže da i nije toliko iznenađen.

Sve je iznenadila informacija koju je juče lansirao "Mundo Deportivo", a koja glasi da je Antonio Rukavina (32) jedno od rešenja Barselone za poziciju desnog beka i da bi mogao da se preseli na "Kamp Nou" već ove zime.

Iznenađen nije bio i reprezentativni bek.

"Nije me mnogo iznenadila vest koju je prvo objavio 'Mundo Deportivo', više sam zatečen što su je ostali mediji preneli. Kao što naš narod kaže, gde ima dima ima i vatre", kazao je on u razgovoru za "Sportski žurnal".

Barseloni je potrebno pojačanje na poziciji desnog beka pošto klub napušta Aleš Vidal.

"Ne odlučujem ja o tome već Viljareal. Letos sam potpisao novi ugovor, koji će trajati do 2018. Viljareal na mene računa na duže vreme, a i ja sam planove napravio za život u Valensiji", kazao je Rukavina koji je uprkos iskustvu igranja u Primeri ove sezone zabeležio svega jedan nastup, dok više priliku dobija u Ligi Evrope.

Katalonci žele rešenje koje neće biti preterano skupo, ali da se uklapa u profil: fizički i tehnički potkovan. Osim njega, u vezu sa Barselonom španski mediji već su dovodili Branislava Ivanovića (Čelsi) i Darija Srnu (Šahtjor).

"Vest je takva da mi se zavrtelo u glavi. Ne bih da širim priču. Sve što znam video sam kao i svi drugi, u medijima. Sve što je meni rečeno je da se pripremim za utakmicu protiv Bilbao", ispričao je on.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC