• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šamar Argentini u Krasnodaru, Aguero u nesvesti!

Autor mondo.rs

Nigerija lako pobedila "gaučose" - 4:2! Sampaoli opet eksperimentisao, daleko od idealnog tima... Serhio Aguero završio u bolnici.

Fudbalska reprezentacija Argentine se "na jedvite jade" kvalifikovala na Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a baš u ovoj zemlji, na stadionu Krasnodara, odigrala je poslednju prijateljsku utakmicu u ovoj godini.

Izabranicima Horhea Sampaolija rival su bili Nigerijci, još jedna reprezentacija koja ide na Mundijal, a "super orlvoi" su još jednom potvrdili da Argentina ima mnogo mana.

Posebno kada ne igra Leo Mesi...

Najbolji argentinski fudbaler propustio je ovaj duel nakon što je pre nekoliko dana igrao protiv Rusije (1:0), a bez njega u sastavu Nigerija je održala lekciju "gaučosima" u velikom preokretu nakon golova Evera Banege i Serhija Aguera iz prvog poluvremena:

ARGENTINA - NIGERIJA 2:4 (2:1)

SKOR BEZ MESIJA

vs. Nigerija 4:2

vs. Singapur 6:0

vs. Bolivija 0:2

vs. Paragvaj 0:1

vs. Peru 2:2

vs.Venecuela 2:2

vs. Čile 2:1

vs. Kolumbija 1:0

vs. Brazil 1:1

vs. Paragvaj 0:0

vs. Ekvador 0:2

Napadač Lestera Keleči Ihenačo je do poluvremena uspeo da ublaži, tada se činilo, sigurno vođstvo Argentine, ali je to zapravo bila najava za odlično izdanje njegovih saigrača u nastavku. Prvo je Aleks Ivobi pogodio u 52. minutu za poravnanje, a samo dva minuta kasnije debitant Idovu doveo je Afrikance u vođstvo. Pokušao je Sampaoli da "trgne" ekipu uvodeći iskusnog Beluskija i Papua Gomeza, ali je Aleks Ivobi postigao još jedan gol za Nigerijce u 73. minutu.

Ukoliko pogledamo poslednjih 11 utakmica Argentine bez Mesija - skor je sledeći tri pobede (Singapur, Čile i Kolumbija), četiri poraza (Bolovija, Paragvaj, Ekvador, Nigerija) i četiri remija (Peru, Venecuela, Paragvaj, Brazil).

Argentina
Izvor: YouTube


Eksperimentalni sastav Sampaolija, koji još uvek traži "idealnu formaciju", nije uspeo da parira raspoloženim Nigerijcima u drugom poluvremenu i čini se da je pred selektorom "gaučosa" još mnogo posla do prvog susreta na Svetskom prvenstvu sledećeg juna.

U poluvremenu se odvijala i prava drama u svlačionici Argentine zbog toga što se Serhio Aguero onesvestio, pa je odmah prevezen u bolnicu.

Za sada nema novih informacija o njegovom stanju.

ARGENTINA: Markezin - Otamendi, Pecelja (Insua), Maskerano - Di Marija (Rigoni), Lo Selso (Gomez), Perez, Banega, Pavon (Peroti) - Dibala (Beluski), Aguero (Benedeto).

NIGERIJA: Akpeji (Uzoho) - Šehu (Ebuehi), Avazijem, Trost-Ekong, Balogun (Omeruo), Aina (Idovu) - Ogu, Mikel, Ndidi - Ivobi (Kajode, Ihenačo (Musa).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC