• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgođen dječji turnir na "Trgu Krajine"

Autor mondo.ba

Organizatori su saopštili da su zbog "problema sa kojima se suočavaju" prinuđeni da odgode međunarodni turnir za djecu, koji je trebalo da bude održan od 4. do 6. oktobra.

 Odgođen dječji turnir na "Trgu Krajine" Izvor: Siniša Stanić/MONDO
Izvor: Siniša Stanić/MONDO

Iako je trebalo da počne danas, i traje do 6. oktobra, međunarodni dječji turnir na banjalučkom "Trgu krajine" odgođen je.

To je "Nezavisnim novinama" potvrdila organizator turnira Lidija Ljubičić, koja je navela da su zbog "problema sa kojima se suočavaju" prinuđeni da odgode međunarodni turnir za djecu.

"Kada je postavljan teren sabotirani smo, išaran je teren i doživjeli smo niz neprijatnosti", rekla je Ljubičićeva za "Nezavisne".

Iako je manifestacija dogovorena još u novembru prošle godine, a prostor rezervisan u januaru, mališani moraće da sačekaju neki novi termin. Samim tim, organizatori su potvrdili da "nisu dio nikakve političke priče."

Turnir je trebalo da bude održan u sklopu obilježavanja "Međunarodne sedmice djeteta", koja se svake godine održava od 1. do 7. oktobra.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Brazilac

Turnir je otkazan jer roditelji nisu htjeli da im se djeca igraju fudbal na trgu gdje dvoje roditelja vec 6 mjesci trazi ubice svoga sina,a turnir se jos uvijek moze odigrati u Banjaluci ako to organizatori zaista zele.Park M.Stojanovic ima dovoljno prostora za takvu manifestaciju,pomocni teren Gradskog stadiona,itd.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC