• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSRS na manifestaciji "Dan fudbala" bira najbolje

Autor mondo.ba

Tradicionalna fudbalska manifestacija, koju organizuju Fudbalski savez Republike Srpske i "Sportski žurnal", biće održana osmi put, u četvrtak, u banjalučkom hotelu "Bosna".

 FSRS organizuje osmu manifestaciju Dan fudbala Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Kraj januara sad već tradicionalno rezervisan je za fudbalsku manifestaciju "Dan fudbala", koju zajednički organizuju Fudbalski savez Republike Srpske (FSRS) i beogradski dnevni list "Sportski žurnal", uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi RS.

U četvrtak, 31. januara, tačno u podne, u banjalučkom hotelu "Bosna", organizatori će osmi put proglasiti najbolje pojedince i kolektive u fudbalu Srpske za 2018. godinu, te uručiti specijalna priznanja i nagrade.

"Biće proglašen najbolji fudbaler Srpske, zatim trener. Nagradu će dobiti i najperspektivniji fudbaler, najbolji sportski radnik i fudbalski sudija. Кo će biti najbolji odlučiće stručni žiri pod predsjedavanjem predsjednika Tome Marića. Na skraćenim listama nalaze se imena trojice kandidata, ali uoči svečane manifestacije žiri će donijeti konačnu odluku", saopšteno je iz FSRS.

Iz krovne kuće fudbala Srpske naglasili su da su pripremljene i prestižne nagrade zlatna povelja "Miljan Miljanić", priznanje za životno dijelo "Milan Jelić" te specijalna priznanja za doprinos radu i razvoju FSRS.

Na manifestaciji se očekuje dolazak brojnih gostiju iz javnog, političkog i sportskog života Republike Srpske, BiH i Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC