• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponuda za Mitrovića: 300.000 funti sedmično!

Autor mondo.ba

Napadač Fulama i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović (24) dobio je astronomsku ponudu za transfer u Kinu - 50 miliona funti od ekipe Gvanžu Evergrande!

Poslije ispadanja kluba sa "Krejven Kotidža" iz Premijer lige, srpski napadač Aleksandar Mitrović našao se na meti brojnih klubova na "Ostrvu".

Engleski mediji prenose da je čak pet klubova zainteresovano da u ljetnjem prelaznom roku angažuje Mitrovića, a riječ je o Totenhemu, Evertonu, Lesteru, Vest Hemu i Sautemptonu.

Međutim, niko od njih nije spreman da izdvoji 50 miliona funti koliko je visina obeštećenja koju je zacrtao Fulam.

Osim jednog kluba iz Kine...

Engleski mediji prenose da je kineski Gvanžu Evergrande spreman da plati traženi iznos i da Mitroviću ponudi astronomsku cifru od 300.000 funti sedmično.

Centarfor "orlova" je u drugoj polovini 2016/17 stigao u Fulam na pozajmicu iz Njukasla i sa 12 golova iz 17 mečeva pomogao timu da izbori povratak u Premijeršip što je nagrađeno otkupom ugovora vrijednog 22 miliona funti.

Odlično je ekipa sa "Kotidža" krenula i u engleskoj eliti, kao i Mitrović sa pet golova u prvih pet kola, međutim, kako je sezona odmicala Fulam je "padao" i naredne sezone će ponovo igrati u Čempionšipu.

Srbin je u aktuelnoj sezoni dosad uknjižio 10 golova i dvije asistencije, pa je uprkos ispadanju, zapao za oko mnogim klubovima, ali teško će iko moći da parira kineskim milionima.

Ako odluči da pređe u Gvanžu, Mitrović će se pridružiti bivšim igračima Barselone i Totenhema Paulinju, kao i bivšem asu Evertona Tajasu Brauningu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC