• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bijeljinski Radnik jači od surduličkog

Autor mondo.ba

Golom Dejana Maksimovića, premijerligaš BiH slavio protiv superligaša Srbije.

Fudbaleri bijeljinskog Radnika odigrali su danas prvi pripremni meč na Zlatiboru, i to sa imenjakom iz Surdulice, u kojem su nakon 120 minuta slavili 1:0.

Gol odluke u duelu sa superligašem Srbije postigao je Dejan Maksimović, na asistenciju Slaviše Radovića.

Treneri oba tima na teren su poslali po dvije različite postave, koje su igrale po 60 minuta, a bolje su se snašli igrači bh. premijerligaša, koji se spremaju na nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gdje će u dvomeču odmjeriti snage sa Spartakom iz Trnave.

Naredni test bijeljinski "plavi" imaće u utorak protiv Javora iz Ivanjice, nakon čega će se tim Mladena Žižovića vratiti u Semberiju, gdje će se spremati do 11. jula i prvog evropskog meča, koji će biti odigran na Gradskom stadionu u Banjaluci.

"Iako rezultat nije bio u prvom planu, momci su dali svoj maksimum. Odigrali smo dva poluvremena po 60 minuta i najvažnije je da nema povrijeđenih igrača. Pojačanja su se odlično uklopila u ekipu, očekuje nas i meč sa Javorom i nadam se da ćemo se što bolje spremiti za duele sa Spartakom iz Trnave", istakao je fudbaler Radnika Aleksandar Vasić.

Prije puta na Zlatibor, Radnik je savladao Zvijezdu 09 rezultatom 2:0.

RADNIK (BIJELJINA) - RADNIK (SURDULICA) 1:0 (0:0)

RADNIK (BIJELJINA): Кozić, Bečelić, Merajić, Simonović, Šubert, Popara, Plavšić, Delić, Motika, Vasić, Zukić. Još su igrali: Marković, Hodžić, Sušić, Radović, Despotović, Šukilović, Nikić, Gogić, Mekić, Đurić, Maksimović, Peco, Bradonjić.

RADNIK (SURDULICA): Кostić, Stevanović, Zlatanović, Ivanović, Mićić, Danoski, Stojanović, Islamović, Stanisavljević, Đorđević. Još su igrali: Ranđelović, Pejičić, Кovačević, Bogdanoski, Stojiljković, Miladinović, Jokić, Stamenković, Bojić, Goranović, Jović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC