• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok pod Goricom: Linfild iznenadio Sutjesku!

Autor mondo.rs

Gosti iz Sjeverne Irske iznenadili Crnogorce, neočekivani poraz u Podgorici...

 Kvalifikacije-Liga-Evrope-Sutjeska-Linfild-1-2 Izvor: MONDO

Sutjeska je u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope odigranoj u Podgorici izgubila od Linfilda rezultatom 2:1.

Stadion pod Goricom nije bio pun, ali solidan broj navijača Sutjeske došao je da bodri šampiona Crne Gore, s obzirom da njihov stadion ne zadovoljava uslove odigravanja utakmica u internacionalnim takmičenjima.


Nikšićani su dominirali tokom čitavog meča, uvodnih pola sata su igrali sjajno, a dobre prilike su promašili Božović i Nedić. Imali su domaći terensku inicijativu i kontrolisali su meč, ali jednostavno - nije išlo. A sa druge strane, tvrdi i kvalitetni Linfild je sve što je dotakao "pretvorio u zlato".

Sutjeska je povela u 11. minutu poslije lijepog gola Damira Kojaševića iz slobodnjaka, napadala je, tražila gol, ali nije uspjela da realizuje svoje šanse, pa su gosti došli do izjednačenja iz dobre defanzive.

Najtrofejniji tim Sjeverne Irske je doveo utakmicu u egal iz prve prilike na meču. Odbrana Nikšićana je djelovala smušeno, Lejveri je to iskoristio i šutirao, Giljen odbranio, a na loptu je naletio Milar koji ju je poslao u mrežu.

Drugi dio utakmice je počeo slično kao prvi, Sutjeska je diktirala tempo, Nikolić je imao sjajnu šansu, a onda novi šok u režiji Herija i Milara u 65. minutu. Prvi je perfektnim pasom "pocijepao" odbranu Crnogoraca, a drugi je efektno završio lob-udarcem.

Sutjeska će imati nedjelju dana da se oporavi od šoka i pronađe izlaz iz neprijatne situacije, budući da sa zaostatkom odlaze na revanš koji će se igrati 13. avgusta u Severnoj Irskoj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC