• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je poručio "srpski zet" pred Bajern - Zvezda?

Autor mondo.rs

Legenda Bavaraca i njemačke reprezentacije poželio sreću klubu u kojem je ostvario najveće uspjehe pred meč protiv srpskog šampiona.

 Bastijan-Svajnstajger-poslao-poruku-pred-mec-Bajern-Minhen-Crvena-zvezda Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Bastijan Švajnštajger misli na svoj bivši klub. Fudbaler Čikago Fajera ne zaboravlja klub u kojem je postao legenda i obratio se navijačima Bajern Minhena pred početak nove sezone Lige šampiona protiv Crvene zvezde.

Nekadašnji osvajač tog takmičenja sa bavarskim klubom poželio je Bajernu sve najbolje u novoj sezoni.

"Srećno Bajernu u njhovom novom putovanju u Ligi šampiona", napisao je Švajnštajger na svom zvaničnom tviter profilu, uz fotografiju iz 2013. godine, na kojoj drži famozni "ušati" pehar.

Fudbaler koji nastupa u MLS ligi i suprug nekada najbolje teniserke sveta Ane Ivanović očigledno prati zbivanja u svom nekadašnjem klubu, pa nije propustio priliku da im poželi sreću.

On je bio član generacije iz sezone 2012/13 koja je osvojila "tripletu" - trofeje u Bundesligi, Kupu Nemačke i Ligi šampiona.

Podsjećamo, upravo je Švajnštajger bio član tima Bajern Minhena u njihovom posljednjem okršaju protiv Crvene zvezde. Bilo je to 25. oktobra 2007. godine u okviru grupne faze tadašnjeg Kupa UEFA, kada je Bajern slavio u Beogradu 3:2.

Zanimljivo, Švajnštajger je zahvaljujući svojoj supruzi Ani Ivanović i njenoj porodici, inače velikim navijačima Partizana, prije dvije godine bio gost njihovog košarkaškog kluba na nekoliko utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC