• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantela pred Zvezda - Olimpijakos: Bratski, ali...

Autor mondo.rs

Aktuelni potpredsednik FSS nosio je crveno-beli dres oba rivala u B grupi Lige šampiona.

 Marko Pantelić pred Zvezda - Olimpijakos: Biće BRATSKI, ali niko se neće štedeti Izvor: MN PRESS

Marko Pantelić (41) kao centarfor je bio ubojit gde god da je igrao, pa tako i u Crvenoj zvezdi i u Olimpijakosu.

U Zvezdi je počeo, u Olimpijakosu završio karijeru, tako da nema dileme da predstojeći meč 2. kola Lige šampiona (utorak, 21.00) očekuje sa nestrpljenjem i mnogo pozitivnih emocija.

O tome je govorio u mini-intervjuu za zvanični sajt Zvezde...

"Utakmicu dočekujem apsolutno i samo sa pozitivnim emocijama. Tako je bilo i posle žreba, kada sam saznao da će Zvezda igrati sa Olimpijakosom. Emocija je sve jača i jača kako se bliži početak, a kako će izgledati na samom stadionu i tokom utakmice, to ne mogu ni da pretpostavim".

Pirejci su na startu remizirali sa Totenhemom (2:2, nakon 0:2), dok je tim Vladana Milojevića izgubio od Bajerna 3:0, primivši dva pogotka u završnici meča.

"Ovom timu Crvene zvezde svako bi iskreno morao da oda priznanje za ogroman uspeh koji su ostvarili plasmanom u Ligu šampiona. To je rezultat koji nikako ne sme da se podrazumeva i u svakom momentu mora da se visoko vrednuje. Ali, sa druge strane, Zvezda je klub koji uvek mora da teži ka ostvarenju maksimalnih ciljeva. Verujem da od ovog tima možemo da očekujemo još mnogo toga dobrog do kraja sezone. Oni su sposobni i imaju kapacitet za to".

Kako to izgleda kada se sretnu Zvezda i Olimpijakos, moglo se videti na utakmicama košarkaške Evrolige. Sada će sve to biti nekoliko puta uveličano.

"Verujem da će atmosfera biti bratska, kako i priliči odnosima navijača ova dva kluba. Ipak, ovo je Liga šampiona, gde svaki bod ima veliku važnost. Zato očekujem fer i korektnu borbu na terenu, ali verujem da će oba tima želeti da trijumfuju po svaku cenu i da se u tom smislu neće štedeti".

Pantelić je na kraju imao savet za Marina i drugove.

"Moraju da budu hrabri, odvažni, da veruju u sebe i da nikad ne zaborave koji grb nose na dresu. Zvezda je svetinja, koju poštuje i voli armija navijača u Srbiji i širom sveta, a zna se kako se svetinje brane i čuvaju", poručio je "brat Pantela".

On je dodao da je siguran da će predstojeći spektakl "imati posebnu stranicu u istoriji kako Crvene zvezde, tako i Olimpijakosa".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC