• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO je Olimpijakosov tim - Sveta još VAN sastava

Autor mondo.rs

Grčki šampion objavio ko će na megdan srpskom predstavniku, jedno "iznenađenje" za domaće poklonike fudbala...

 Olimpijakos - tim za utakmicu protiv Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Olimpijakos objavio je zvanični spisak fudbalera sa predstojeći meč Lige šampiona koji će igrati sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Naredni rival našeg predstavnika računaće na sve svoje provjerene snage, a za ljubitelje fudbala u Srbiji posebno bi moglo da bude zanimljiva činjenica da se u glavni grad neće vratiti Svetozar Marković, čijeg imena nema na listi, a nikako da dobije šansu nakon što se oporavio od povrede.

Drugi srpski internacionalac koji brani "bratske" crveno-bijele boje Lazar Ranđelović biće u timu, a vidjećemo da li će i dobiti priliku da zaigra u veoma važnom susretu za oba tima.

Sigurno je da će se igra "Olija" bazirati na Matjeu Valbueni i Podenseu, dok će u odbrani glavnu riječ voditi Semedo i Torosidis. Takođe, oni neće računati ni na Konstantinosa Fortunisa, jednog od najvažnijih igrača koji je povrijeđen još od predsezone.

Crvenu zvezdu svakako ne očekuje lak meč, vidjećemo koje igrače će Vladan Milojević odabrati i na koji način će odlučiti da organizuje svoju ekipu. Domaći bi trebalo da budu u najjačem sastavu, neizvjesno je da li će igrati Rodić, ali pored toga ne postoje povrede koje bi nekog od preostalih fudbalera odvojile od terena.

Utakmica između srpskog i grčkog šampiona igra se u utorak od 21 čas, a to će biti prilika da naš predstavnik upiše prve bodove u ovom ciklusu najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC