• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marin: Ovo Liga šampiona još nije doživjela!

Autor mondo.rs

Kapiten Crvene zvezde je bio pun utisaka poslije pobjede nad Olimpijakosom i preokreta do kojeg je njegov tim došao.

 Marko-Marin-izjava-Crvena-zvezda-Olimpijakos-3-1-Liga-sampiona-ovo-nije-dozivjela Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Marko Marin je bio jedan od ključnih igrača za trijumf Zvezde protiv šampiona Grčke, a poslije utakmice kapiten crveno-bijelih je jasno stavio do znanja da će se ovo veče pamtiti.

"Ovo Liga šampiona još nije doživjela! Da dođe strana ekipa i da je ovako dočekaju. Fantastična atmosfera. Vidjeli smo u prvom poluvremenu da možemo da igramo, bili smo u grču i primili glup gol, ali vidjeli ste u drugom dijelu da se ekipa fantastično borila i osvojila tri boda", rekao je Marin koji nije želio da govori mnogo o tome što je Zvezda sada na drugom mjestu grupe B.

"Drugo je kolo, imamo još četiri kola. To sad ništa ne znači. Idemo sad na gostovanje Totenhemu, da vidimo šta će tamo da bude", jasan je Marin.

Nemanja Milunović je postigao gol kojim je Crvena zvezda stigla do preokreta u finišu utakmice, a defanzivac je imao problema da opiše koliko mu je taj trenutak značio.

"Kako da opišem, vrhunski osjećaj, na punoj Marakani postići gol za preokret. Poslije mene i taj Boaćijev gol... Čestitao bih momcima na karakteru poslije 0:1 i glupo primljenog gola pokazali smo karakter i hvala navijačima za podršku", rekao je.

Na pitanje šta je bilo ključno da Zvezda preokrene u drugom poluvremenu, Milunović je istakao zajedništvo i kvalitet tima.

"Osjetili smo u prvom dijelu da možemo. Primili smo gol iz svoje greške, dosta je promijenio crveni karton, ali mislim da smo u većem dijelu prvog dijela kontrolisali loptu, falio je pas. Znali smo da je potrebno da pomjerimo liniju unapred, da stisnemo protivnika, preuzeli smo inicijativu i zasluženo pobijedili."

Ipak, ni on ne želi da stvara dodatni pritisak svom timu, sada kada se na tabeli nalaze na poziciji koja vodi u osminu finala.

"Vrhunski je osjećaj sad. Idemo od utakmice do utakmice, vidite rezultat u Londonu, sve je moguće. Bitno je da se spremimo za Napredak", zaključio je Milunović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC