• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrkela: Vladan Milojević ima punu podršku

Autor mondo.rs

Sportski direktor Crvene zvezde pričao o statusu šefa stručnog štaba i novajlijama u timu

 Mitar-Mrkela-Nikada-nismo-razmisljali-o-smjeni-Vladana-Milojevica Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda uprkos uspjehu koji je ostvarila plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona razočarala je u vječitom derbiju protiv Partizana (0:2).

U klubu nisu krili da su nezadovoljni, a trijumf protiv Olimpijakosa u najelitnijem evropskom takmičenju opet je vratio vjeru i ekipu na pravi put.

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, naveo je da su u klubu analizirali lošu igru protiv Partizana, ali da se nije razmatralo pravljenje radikalnih rezova.

"Analiziramo svaku utakmicu, ali se ne vraćamo u prošlost. Uvijek smo okrenuti novim izazovima", poručio je u razgovoru za "Sportski žurnal" Mrkela.

Tada se u medijima pominjala i navodna smejna trenera Vladana Milojevića, budući da ga je kolega sa klupe Partizana Savo Milošević taktički nadigrao u derbiju.

Mrkela otkriva da se o toj temi nikada nije razgovaralo ni razmišljalo.

"Milojević uživa našu punu podršku, a tako je bilo i prije meča sa Olimpijakosom. Niko od nas u Zvezdi nije imao primjedbu na njegov rad, a pogotovo nismo razmišljali da ga smijenimo", naveo je sportski direktor Zvezde.

Izvor: MN PRESS

On je sumirao i dosadašnji učinak ekipe.

"Od početka sezone odigrali smo 19 utakmica, a izgubili smo dvije - od Helsinkija i Partizana. Plasirali smo se u Ligu šampiona, a u domaćem prvenstvu smo na diobi prvog mjesta na tabeli sa utakmicom manje. Trebalo bi da budemo zadovoljni, iako uvijek ima prostora da se neke stvari poprave."

To se odnosi i na novajlije, koje bi trebalo tek da se pokažu u najboljem svjetlu.

"Niko nije doveden da se pokaže u prvih pet mečeva. Neki se još traže, a nekima možemo da budemo zadovoljni jer su već pokazali kvalitet. Garsija nas je golom protiv Jang Bojsa maltene uveo u Ligu šampiona, Žander se više puta pokazao odlično. Ostaje samo Radživ Van la Para koji se još nije prilagodio klupskim zahtjevima, najmanje je trenirao, ali nesporno je da se radi o odličnom igraču", naveo je Mrkela.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC