• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisu svjetski šampioni, ali u ovome su prvi!

Autori mondo.ba Autori Fena

Svaki dres imaće oznaku sinoćnje utakmice igrane na stadionu Poljud, te će biti potpisan od strane reprezentativca koji ga je nosio.

Hrvatska fudbalska reprezentacija biće prva na svijetu koja će sve nošene dresove s jedne takmičarske utakmice dati na online aukciju u humanitarne svrhe!

Nakon utakmice kvalifikacija za EURO 2020 protiv Mađarske, Modrić, Rakitić, Perišić, Lovren, Vida i drugi članovi reprezentacije koja je aktuelni vicešampion svijeta dali su dresove, koje su nosili na ovoj utakmici, za aukciju od koje će prihodi ići za potrebe Fondacije "Vatreno srce", koju su osnovali i koju vode hrvatski reprezentativci i selektori.

Već niz godina, "Vatreni" putem navedene Fondacije pomažu djeci i mladima, pa su tako prošle godine donirali značajna sredstva Klinici za dječje bolesti te akciji "Korak u život".

Svi dresovi koji su nošeni na utakmici biće dostupni za ponude na online aukciji na internet stranici www.matchwornshirt.com.

Početna cijena je 89 evra, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu, a aukcija će završiti nakon četiri dana, prenosi Hina.

Svaki dres imaće oznaku sinoćnje utakmice igrane na stadionu Poljud, te će biti potpisan od strane reprezentativca koji ga je nosio.

Podsjetimo, Hrvatska je sinoć u Splitu Mađarske savladala rezultatom 3:0 i napravila ogroman korak ka ovjeri plasmana na kontinentalnu fudbalsku smotru koja se održava sljedećeg ljeta.

ratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC